reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
4, to jeszcze gorzej...😂
najgorsze jest to, że te dni, w których mogłabym iść na moni, bo są najbliżej owulki -wypadają s święta 😕 i myślę czy iść w piątek, to będzie 8 dc czy po świętach w 12 dc. Ja potrafiłam mieć pecherzyk 22 mm w 11dc.
Chyba podam ovi opierając się na owulakach 😂 ostatnio zayebiscie mi się pokryły z monitoringiem, pik miałam jak pecherzyk miał 19mm
Mi tez wypada w święta, tylko, ze ja teraz owu miałam w 13dc wiec wypadałoby iść 12dc na usg a to wypada 1 dzień świat 🙈 zazdroszczę pewnej owulacji i zastrzyku, u mnie pewnie 💩 z tego będzie 🤷🏻‍♀️ Na aromku tez potrafiłam mieć owulki 10-11dc i cykle po 26 dni 😀🧡🧡

Podczytuje Was dziewczyny, ale tak mnie rozwaliło to choróbsko, że nie mam na nic siły. Chciałabym odpisać, a później zapominam na co i komu 🙈.
Grudzień szczęśliwy dla tych, które już zobaczyły swoją drugą kreskę i mam nadzieję, że również dla Was, które czekacie 😊.
Za chwilę wigilia, a ja Wam powiem, że mój świąteczny nastrój jest do d***. Chyba można nazwać mnie Grinchem. A zawsze tak bardzo kochałam święta. Jak łatwo wszystko może się odwrócić.

Mi tez wypada w święta, tylko, ze ja teraz owu miałam w 13dc wiec wypadałoby iść 12dc na usg a to wypada 1 dzień świat 🙈 zazdroszczę pewnej owulacji i zastrzyku, u mnie pewnie 💩 z tego będzie 🤷🏻‍♀️ Na aromku tez potrafiłam mieć owulki 10-11dc i cykle po 26 dni 😀🧡🧡
no właśnie na aromku mam bardzo szybko owulki, raz miałam w 19 dc, ale piłam wtedy inozytol i to przez to. A Ty nie masz teraz żadnej stymulacji w tym cyklu, dobrze pamiętam? Zazu Ci chciała Aromek wysyłać 😂 w sumie to dlaczego Ci nie dał recepty ten gin?

reklama
Podczytuje Was dziewczyny, ale tak mnie rozwaliło to choróbsko, że nie mam na nic siły. Chciałabym odpisać, a później zapominam na co i komu 🙈.
Grudzień szczęśliwy dla tych, które już zobaczyły swoją drugą kreskę i mam nadzieję, że również dla Was, które czekacie 😊.
Za chwilę wigilia, a ja Wam powiem, że mój świąteczny nastrój jest do d***. Chyba można nazwać mnie Grinchem. A zawsze tak bardzo kochałam święta. Jak łatwo wszystko może się odwrócić.
Kochana dolecz się, zregeneruj, nie przejmuj się niczym, nic nie musisz. Musisz nabrać oddechu i energii, masz całkowicie prawo czuć się rozwalona, masz prawo czuć się źle. Święta już pisałem, że są ciężkim miesiącem w staraniach. Kochana życzę Ci dużo siły, przesyłam energii 💚🍀 trzymaj się cieplutko 😘🤗

Do góry