reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Na pinku jest ale na drugim nie ma i ta kreska to jakiś żart. Cos jest na rzeczy ale napewno nic co moze sie dobrze skończyć.
A wkurwiona jestem.
Dziewczny nie jade na bete bo jest w **** ślisko i skończę w rowie.
Przepraszam,ze przeklinam ale mam juz dość tych śmiechów losu ze mnie.

Ja uważam, że beta w Twojej sytuacji jest mega istotna. Niech Cię ktoś zawiezie.
Wiesz inaczej z beta jest ja przykład u mnie gdzie wiem ze zachodzę w ciążę tylko ją tracę więc mnie beta nie daje za wiele, ale Tobie da. Nawet w przypadku dalszej diagnostyki

Na pinku jest ale na drugim nie ma i ta kreska to jakiś żart. Cos jest na rzeczy ale napewno nic co moze sie dobrze skończyć.
A wkurwiona jestem.
Rozumiem Cię, nawet nie wiesz jak bardzo!!!
200.gif

A wkurwiona jestem.
Może podjedź z kimś , tu beta wszystko wyjaśni . Ja trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞

Na pinku krecha, na drugim widzę tylko cień. Ale ja na pinkach czy z shopee czy z rossmana mialam biel jak ciazy nie było, a jak sie pojawila falszywa krecha to po czasie. Więc ja cieszę się na betę , czekam i jestem pozytywnej mysli, ten drugi mogl byc jakis dupny po prostu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry