reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Na pinku jest ale na drugim nie ma i ta kreska to jakiś żart. Cos jest na rzeczy ale napewno nic co moze sie dobrze skończyć.
A wkurwiona jestem.
Dziewczny nie jade na bete bo jest w **** ślisko i skończę w rowie.
Przepraszam,ze przeklinam ale mam juz dość tych śmiechów losu ze mnie.

Ja uważam, że beta w Twojej sytuacji jest mega istotna. Niech Cię ktoś zawiezie.
Wiesz inaczej z beta jest ja przykład u mnie gdzie wiem ze zachodzę w ciążę tylko ją tracę więc mnie beta nie daje za wiele, ale Tobie da. Nawet w przypadku dalszej diagnostyki

Na pinku jest ale na drugim nie ma i ta kreska to jakiś żart. Cos jest na rzeczy ale napewno nic co moze sie dobrze skończyć.
A wkurwiona jestem.
Rozumiem Cię, nawet nie wiesz jak bardzo!!!
200.gif

A wkurwiona jestem.
Może podjedź z kimś , tu beta wszystko wyjaśni . Ja trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞

Na pinku krecha, na drugim widzę tylko cień. Ale ja na pinkach czy z shopee czy z rossmana mialam biel jak ciazy nie było, a jak sie pojawila falszywa krecha to po czasie. Więc ja cieszę się na betę , czekam i jestem pozytywnej mysli, ten drugi mogl byc jakis dupny po prostu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry