reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Czy zarzywala któraś z Was Estrofem? Byłam wczoraj na wizycie i dorastała receptę, ale nie wiem co on ma za zadanie zrobić. Czytałam ulotkę ale do niczego mi nie pasuje. Wczoraj na monitoringu 3 piękne pęcherzyki i zastrzyk. W czwartek kontrola czy była owulka.

4, to jeszcze gorzej...😂
najgorsze jest to, że te dni, w których mogłabym iść na moni, bo są najbliżej owulki -wypadają s święta 😕 i myślę czy iść w piątek, to będzie 8 dc czy po świętach w 12 dc. Ja potrafiłam mieć pecherzyk 22 mm w 11dc.
Chyba podam ovi opierając się na owulakach 😂 ostatnio zayebiscie mi się pokryły z monitoringiem, pik miałam jak pecherzyk miał 19mm

reklama
Do góry