reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Wytłumaczcie mi taką rzecz, bo ja chyba czytałam, ale do mnie nie docierało.

Jedna ocierała się nago o chłopaka w bokserkach i boi się ciąży.
Druga ma mieć owulację jutro (tak jej apka pokazuje) i zastanawia się, czy zajdzie, jak uprawiała seks 13.12.

Co jest z tymi ludźmi?
Pierwsza ma pewnie 14 lat, a druga 15 😆🫣

reklama
Mnie za to napierdziela podbrzusze😳😵😬 ciekawa jestem czy to juz pęka pęcherzyk, czy moze dopiero szykuje się, czuję je już od 12, ale teraz na wieczór- mocniej.....
Upiekłam wczoraj kruche maslane ciasteczka i opierniczyłąm miseczkę + 2 kanapki 😁😂 no idzie mi to odchudzanie jak co roku przed gwiazdką😂🤣

Wytłumaczcie mi taką rzecz, bo ja chyba czytałam, ale do mnie nie docierało.

Jedna ocierała się nago o chłopaka w bokserkach i boi się ciąży.
Druga ma mieć owulację jutro (tak jej apka pokazuje) i zastanawia się, czy zajdzie, jak uprawiała seks 13.12.

Co jest z tymi ludźmi?
Poziom edukacji seksualnej w Polsce.

Z pierwsza było wiadomo, ze to jakaś nastka ;)
Czy dostała już odpowiedz, ze nie zajdzie i musi się bardziej postarać 😂?
Nie😅.
Dziewczyny jej wytłumaczyły, że ma dokładnie poczytać podręcznik biologii i generalnie jeszcze ma się nie zabierać za te sprawy😉.

reklama
Do góry