Calineczka92
Fanka BB :)
@Zazuu @Lady With Cats mam możliwość tylko raz zrobić proga lepiej 6dpo jak ostatanio(w zeszłym cyklu), czy 7dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie około 1, także niedomoga raczej pewna. Ale muszę zapytać o takie badanie lekarza…
@Zazuu @Lady With Cats mam możliwość tylko raz zrobić proga lepiej 6dpo jak ostatanio(w zeszłym cyklu), czy 7dpo?
U mnie jest raczej brak owu, myślałam, że nie wyklucza to niedomogi lutealnej.Przy takim progu raczej mówi się o braku owulacji a nie niedomodze.
Więc najpierw trzeba mieć pewność ze owu była
U mnie jest raczej brak owu, myślałam, że nie wyklucza to niedomogi lutealnej.
Plamienia mogą być z różnych przyczyn. A badanie trzeba wykonać ileś dni dpo. Mój przykład z zeszłego mce 21dc prog poniżej 1, a w 29dc według temp. 6dpo prog 14.27Ale już wszystko rozumiem .
W każdym razie mam plamienie, które nie wiem co oznacza, ból jak na okres, ale coś się nie rozkręca, dopiero 22dc…ale też zmiana klimatu, może to mnie trochę rozregulowało? Trochę zła jestem, bo akurat atmosfera na seks jest, trochę chillu by się przydało, a dwa, że ból dziąsła, ale ostatnio chyba okres lubi mnie na wakacjach niestety …
No i tym samym mój plan rozpoczęcia stymulacji na początku stycznia pójdzie się j…., nie zdążę do tego czasu wrócić, więc trzeba będzie poczekać do kolejnego cyklu… może tak miało być, może zrobię sobie jeszcze jeden monitoring ….
U mnie to chyba się okres rozkręca..Plamienia mogą być z różnych przyczyn. A badanie trzeba wykonać ileś dni dpo. Mój przykład z zeszłego mce 21dc prog poniżej 1, a w 29dc według temp. 6dpo prog 14.27