reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Hej dziewczyny. Miałam robić testa wczoraj ale jednak zrobiłam dzisiaj (robiłam też w czwartek i był negatyw). Okres ostatni miałam 19.11, owulacje mam stymulowaną tabletkami i robiłam jeszcze zastrzyk ovitrelle 3.12 lekarz powiedział że owulacji powinna być 4.12 lub 5.12 rano. Na teście (wstawię zdjęcie, ale chyba nic na nim nie zauważycie, widać tylko na żywo) zauważyłam cień cienia cienia. Zawał na miejscu ale nie chce się nakręcać bo to może też być kreska fabryczna 😓 Jak myślicie? (jak na tyle dni po owulacji gdyby była ciąża kreska nie powinna być ciemniejsza?) Przepraszam że tak chaotycznie pisze i wstawiam zdjęcie testu choć tutaj nie powinnam. I wiem że nie powinnam go rozbierać ale tak lepiej widać tą kreskę. (Zobaczyłam kreskę po 4 min)
Hej, jesteś zapisana na testowanie, więc jak najbardziej zdjęcia możesz wstawiać.
Natomiast ja wpisuję negatyw, ponieważ nie widzę na nim nawet cienia.
Zatestuj jeszcze jutro, a najlepiej idź na betę dla pewności.

@Agnes4312 jak myślisz truskaweczko, będzie do dziewczyn od orgazmów pisał na priv jakiś zboczek, czy już przestał czytać nasz wątek?? 😁😏😁😏
Pfff, nie odpisałabym mu, bo już mam dawcę orgazmów😁.

Przypomniałaś mi pewną historię: jak pracowałam na recepcji hotelowej, to dzwonił pewien Niemiec i takim podnieconym głosem oznajmiał, że będzie lizał moje stopy xD. Po niemiecku😆.
Dzwonił o różnych porach, kiedyś zadzwonił o 1 w nocy, ale tak mu wtedy nagadałam, że od tamtego momentu przestał dzwonić.
Chyba się przestraszył, że faktycznie dam mu te stopy do wylizania.

Ehh żeby człowiek miał tak białe zęby, jak biel tego testu 😁
IMG_20221218_091919.jpg

A tak na poważnie to smuteczek. Niedługo minie rok od rozpoczęcia starań 😩

reklama
Do góry