reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Karola, sprawdź koniecznie tego proga.
Te plamienia są niepokojące.
Chce zbadać w środę, będzie 7dpo, według kalendarza, bo jak jeszcze dziś patrzę na tą temp. To sobie myślę, co jest kurna grane 😂😂😂🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20221218_093230_org.iggymedia.periodtracker_edit_238037284202740.jpg
    Screenshot_20221218_093230_org.iggymedia.periodtracker_edit_238037284202740.jpg
    109,8 KB · Wyświetleń: 40
Ale te plamienia faktycznie dziwna sprawa, mam nadzieję, że prog 7dpo coś więcej nam powie, bo zazwyczaj za takie plamienia w drugiej połowie cyklu odpowiada niedobór proga chyba

reklama
owulacja była 14.12 nie ma bata, 4 temperatury wyższe od tych z pierwszego cyklu
z pierwszej połowy cyklu miało być 😂
Ale te plamienia faktycznie dziwna sprawa, mam nadzieję, że prog 7dpo coś więcej nam powie, bo zazwyczaj za takie plamienia w drugiej połowie cyklu odpowiada niedobór proga chyba
Ja już serio głupieje, ostatnio 6 dpo jak zbadałam to miałam 14.27 nie miałam jak isc na usg. Tym razem udało mi się iść na usg 15.12 gdzie twierdzi, że nie było owulacji, nie będzie, endo 3mm,gdzie w tym samym cyklu było 5-6, no a tu temp.tak pokazuje, ja mówię, że proga zabda to mi mówi, że jak na usg nie widać to samym progiem nie stwierdzamy owulacji 🤷‍♀️. Oczywiście ja i tak w środę postanawiam iść zbadać sobie to wtedy będzie 7dpo. Dziś odpukać na razie brak plamień 🙈, ale głupia jestem w tym 😂.

Do góry