reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja dzisiaj przez warunki drogowe przeżyłam najstraszniejszą wycieczkę samochodem na badania krwi ever. Także niech chociaż wyniki będą dobre 🤞.

No i jeszcze dodam, że jakbym miała dzisiaj badać prolaktynę czy kortyzol to by nie miało najmniejszego sensu, bo wyniki byłyby odjechane w kosmos 😱.
Ja wlasnie rezygnuje z dzisiejszych badań, bo wczoraj miałam mega stresujacy dzień w pracy a dziś nie śpię od 4 wiec to po prostu nie ma sensu. Zrobię za miesiąc 🤷🏻‍♀️

reklama
Wysikalam pozytywnego owulaka i napieprza mnie lewy jajnik. Pierwszy raz w życiu mnie jajnik napieprza. Liczę na to, że owu przyjdzie najwcześniej jutro, bo planowałam ją na poniedziałek, wiec trzonowanie zaczynamy dopiero dzisiaj 😱 chociaż tak wierzę w ciążę w tym cyklu, że nawet brak seksu mnie nie powstrzyma 😂

Tylko nie rozumiem dlaczego boli mnie lewy jajnik, skoro pęcherzyk 13mm miałam w prawym 😂 chyba, że prawy na USG to w rzeczywistości lewy? 😅
Mnie też napieprza jajnik z tym że prawy, aż musialam wziąć nospę bo się zwijałam z bólu.
Trzonowanie zaczęte od czwartku więc nie możesz mnie wystawić z testowaniem w sylwestra 😀
Kojarzę sytuację z sierpnia. Napierdzielał mnie lewy jajnik a pani ginekolog mówi owu z prawego 🙂

Mnie też napieprza jajnik z tym że prawy, aż musialam wziąć nospę bo się zwijałam z bólu.
Trzonowanie zaczęte od czwartku więc nie możesz mnie wystawić z testowaniem w sylwestra 😀
Kojarzę sytuację z sierpnia. Napierdzielał mnie lewy jajnik a pani ginekolog mówi owu z prawego 🙂
nie no, od dzisiaj trzonujemy do oporu. Pocieszam się, że wczoraj wieczorem owulak był negatywny, a dziś nie był jakoś wybitnie pozytywny, mimo że robiłam z drugiego porannego moczu. Premom go ocenia na 1.21, a w zeszłym miesiącu też było tak, że jednego dnia miałam taki mniej więcej pozytywny, a drugiego jeszcze mocniejszy i wygląda na to, że owu była trzeciego dnia.

Więc nie mam zamiaru Cię wystawiać, zaraz działam 🤞

Wysikalam pozytywnego owulaka i napieprza mnie lewy jajnik. Pierwszy raz w życiu mnie jajnik napieprza. Liczę na to, że owu przyjdzie najwcześniej jutro, bo planowałam ją na poniedziałek, wiec trzonowanie zaczynamy dopiero dzisiaj 😱 chociaż tak wierzę w ciążę w tym cyklu, że nawet brak seksu mnie nie powstrzyma 😂

Tylko nie rozumiem dlaczego boli mnie lewy jajnik, skoro pęcherzyk 13mm miałam w prawym 😂 chyba, że prawy na USG to w rzeczywistości lewy? 😅
Może być tak, że jakiś pęcherzyk w lewym przegonił ten w prawym i owu będzie z lewego. Może być też tak, że napieprza Cię dla zasady :p.
Ja wlasnie rezygnuje z dzisiejszych badań, bo wczoraj miałam mega stresujacy dzień w pracy a dziś nie śpię od 4 wiec to po prostu nie ma sensu. Zrobię za miesiąc 🤷🏻‍♀️
Eh, rozumiem i popieram.
A będziesz mieć w tym cyklu monitoring?

Może być tak, że jakiś pęcherzyk w lewym przegonił ten w prawym i owu będzie z lewego. Może być też tak, że napieprza Cię dla zasady :p.

Eh, rozumiem i popieram.
A będziesz mieć w tym cyklu monitoring?
Tak, muszę żeby ten patałach w kolejnym dał mi leki jeśli w tym nie będzie owu. Najgorzej, ze w poprzednim cyklu miałam owulację 13dc a teraz 11-12dc wypada 25-26.12, ciekawe kto mi usg w Boze narodzenie zrobi 🤣🤣🤣

Tak, muszę żeby ten patałach w kolejnym dał mi leki jeśli w tym nie będzie owu. Najgorzej, ze w poprzednim cyklu miałam owulację 13dc a teraz 11-12dc wypada 25-26.12, ciekawe kto mi usg w Boze narodzenie zrobi 🤣🤣🤣
Mój ginekolog zawsze mówi, że woli żebym przyszła 2 dni za wcześnie niż 1 dzień za późno więc chyba Wigilia z ginekologiem Ci wypada 😱

reklama
Ja dzisiaj w pracy zobaczyłam plamienie, jakoś przetrzymałam chodząc często do kibla, nie miałam podpasek, a wkoło same tamponiary 😁
I odkąd jestem na chacie cisza spokój czysto 😶
Witaj w klubie 😂😂🙈. Ja już prawie wcale. W sensie palcem jak głębiej to cosik jest 🙈🤷‍♀️, ale temp.Jeszcze całkiem nie spadła. Bosze, ale jestem głupia z tym moim organizmem 😂

Do góry