reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
A propos śniegu i odśnieżania- u Was też gminy sobie jaja robią z odśnieżaniem?

Ja rozumiem oszczędności, ale no nie róbmy sobie jaj z pogrzebu- ja mieszkam przy dwóch ośrodkach zdrowia.
Przy jednym dwa dni temu o północy lekarz odgarniał śnieg.

Nie wspominając o chodnikach-
Pług-traktorek chodniki odśnieżył na sąsiedniej ulicy, bo tam trzej radni mieszkają, a naszą ominął.
Nie pytajcie, jak te wszystkie babcie i dziadkowie do ośrodka idą.

Spoko, luzik.
Jest sobota😎.

A propos, idę śnieg odgarniać.
Tzn. idę się upracować, czy jak to ten księżulko mówił.
U mnie wczoraj stary zrobił z tym porządek jak ja byłam w pracy, jak zaczął to pięciu sąsiadów wyszło i tez zaczęli odśnieżać 😀 ale umeczyl się bo lód już złapał i musiał łupać, jak tak będzie u Ciebie to wołaj chłopa, niech on się meczy ;)

U mnie wczoraj stary zrobił z tym porządek jak ja byłam w pracy, jak zaczął to pięciu sąsiadów wyszło i tez zaczęli odśnieżać 😀 ale umeczyl się bo lód już złapał i musiał łupać, jak tak będzie u Ciebie to wołaj chłopa, niech on się meczy ;)
Już lodu nie ma, chłop i moja mama to wczoraj ogarnęli.

A mąż obecnie piec czyści, to mu gitary nie chcę zawracać.

A propos śniegu i odśnieżania- u Was też gminy sobie jaja robią z odśnieżaniem?

Ja rozumiem oszczędności, ale no nie róbmy sobie jaj z pogrzebu- ja mieszkam przy dwóch ośrodkach zdrowia.
Przy jednym dwa dni temu o północy lekarz odgarniał śnieg.

Nie wspominając o chodnikach-
Pług-traktorek chodniki odśnieżył na sąsiedniej ulicy, bo tam trzej radni mieszkają, a naszą ominął.
Nie pytajcie, jak te wszystkie babcie i dziadkowie do ośrodka idą.
U nas o chodniki każdy dba we własnym zakresie bo jest strach iść ale ulica przy której mieszkam, jedna z głównych w mieście, to jest jakaś farsa, lód zamarznięty, koleiny, ubity snieg - koszmar, normalnie się dojeżdża do krajowki 3-4min a teraz 10min to jest minimum.

Ale chyba solą obsypię po wszystkim, bo o ile sąsiedzi mają 5-6 przęseł, tak my mamy 21. Z czego większość to chodnik miejski🥴.

U nas o chodniki każdy dba we własnym zakresie bo jest strach iść ale ulica przy której mieszkam, jedna z głównych w mieście, to jest jakaś farsa, lód zamarznięty, koleiny, ubity snieg - koszmar, normalnie się dojeżdża do krajowki 3-4min a teraz 10min to jest minimum.
my mieszkamy w samym środku osiedla, na górce. Ruch jest spory, jak spadł pierwszy śnieg, to mieliśmy armagedon, bo ludzie nie byli w stanie podjechać pod te górkę

reklama
Wysikalam pozytywnego owulaka i napieprza mnie lewy jajnik. Pierwszy raz w życiu mnie jajnik napieprza. Liczę na to, że owu przyjdzie najwcześniej jutro, bo planowałam ją na poniedziałek, wiec trzonowanie zaczynamy dopiero dzisiaj 😱 chociaż tak wierzę w ciążę w tym cyklu, że nawet brak seksu mnie nie powstrzyma 😂

Tylko nie rozumiem dlaczego boli mnie lewy jajnik, skoro pęcherzyk 13mm miałam w prawym 😂 chyba, że prawy na USG to w rzeczywistości lewy? 😅

Do góry