Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Jakaś ładna laska z Google ja to bardziej jestem podobna do gościa z chusteczkami w uszachNick to masz przypadkowy.
Co to za laska z profilowego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakaś ładna laska z Google ja to bardziej jestem podobna do gościa z chusteczkami w uszachNick to masz przypadkowy.
Co to za laska z profilowego?
Kto powiedział, że nie wypadaO tej porze????? Mam wino od jakiegoś klienta ale chyba nie wypada tak w pracy walić wina
No mi też kojarzy się z Zuzanna i pech w tym że moja nowa dyrektor ma Zuzanna a @Zazuu ostatnio ma nowe obowiązki ale ! A.L.E ! Ta moja dyrektor to taki nieogar nie ja pie.rdole! To nie może być zazuuDziwne, ale w ogóle nie rozkminiałam Twojego imienia.
Ale @Zazuu z Zuzanną mi się niezmiennie kojarzy .
Owulacja nie przeginajTo może Aczkolwiek
myślę, że prawoKto powiedział, że nie wypada
No to jak prawo nie pozwala to trzeba w lewomyślę, że prawo
Myślę że @hachette ma nawet inne argumenty za tym, żeby jednak nie - chyba zaczyna stymulację ;Dmyślę, że prawo
Ej, obczaj jej paznokcie.No mi też kojarzy się z Zuzanna i pech w tym że moja nowa dyrektor ma Zuzanna a @Zazuu ostatnio ma nowe obowiązki ale ! A.L.E ! Ta moja dyrektor to taki nieogar nie ja pie.rdole! To nie może być zazuu
Dobra to niech tez się przyznają od razu tez te, które myślą, ze mam na imię pralka
Ja to płacze ze śmiechuPoszcze się, a mam czym bo Lea bawi się w gestapo i terroryzuje mnie piciem wody