reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Dobra to niech tez się przyznają od razu tez te, które myślą, ze mam na imię pralka
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Za to Owulacja to na pewno tylko jedna w PolsceA to nie jest Zuza?
hachette
Ja tez, zwłaszcza na tym fragmencie „po co ty się zła godzino…”Kurde, mi ta Sanah Nic dwa razy tak trafia w środek serduszka, że zawsze jak elci w radio jak prowadzę, ryczę. Ja w ogóle taki obeczaniec jestem, zawsze byłam.
Mnie na maksa wzrusza reklama santandera jak dziadek dostaje książkę pod choinkę ale nic nie widzi wiec babcia oddaje ją wnuczce i wnuczka mu nagrywa audiobook - no rykJa ryczę na reklamie kinderków, jak chlopczyk mówił:
"I dlaczego Mama płacze, skoro wszystko mi się udaje"
olka11135
Dobra to niech tez się przyznają od razu tez te, które myślą, ze mam na imię pralka
Może Frania?
Calineczka92
A nie maszDobra to niech tez się przyznają od razu tez te, które myślą, ze mam na imię pralka
Owulacja
Nick to masz przypadkowy.Dobra to niech tez się przyznają od razu tez te, które myślą, ze mam na imię pralka
Co to za laska z profilowego?
Zazuu, Zuza- jak nic wychodzi Zuzanna.A to nie jest Zuza?
reklama
Owulacja
Nie ma WDŻ w szkole, ani żadnych innych seksualnych edukacji, więc nie byłoby większego zdziwienia w gronie innych Fifonży, Alpaczinów, czy Tradycji.....Za to Owulacja to na pewno tylko jedna w Polsce