Bolilol
Fanka BB :)
to takie ekspresowe implantacyjneOkres się nie rozkręcił, było tylko plamienie śluz brązowy i koniec , a clo kupiłam to prwnie dlatego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to takie ekspresowe implantacyjneOkres się nie rozkręcił, było tylko plamienie śluz brązowy i koniec , a clo kupiłam to prwnie dlatego
Ja to płacze ze śmiechu
A po co masz tyle pic?
na staraczkach pisała chybaCoś mnie znowu ominęło
Uff, bo jeszcze @Mrufka@@1 by poszła do tej nowej szefowej z gratulacjami i by była gafa .Zaskocze Was
Nie mam na imię Zuzanna
No ale bez przesady, ze aż tyle, żeby po nogach ciekłoPodobno woda jest potrzebna do robienia człowieka
Słabego masz, mój by mi polałDyrektor?
Nie zaczynam
No ale bez przesady, ze aż tyle, żeby po nogach ciekło
Taaa te giny jałowcowe albo grzance 0% pewnie lepsze?Az tyle to w moim przypadku jest jakieś 1200 ml przez cały dzień
Żeby pokazać skalę jak wiele to jest dla mnie to nie wypiłam tyle w ciągu ostatniego miesiąca łącznie
Dyrektor?
Nie zaczynam