reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ha ha względem mojej głupiej teorii którą miałam teraz w głowie.
No bo tak, skoro w czasie owu przyjmuje się że powinien być ok 200, a w ciąży 154 :D a u mnie jest 141 to że spadł po owu :D i ciąży nie będzie. Tak wiem, gruba rozkmina :D
jak w ciąży ma się estradiol 154 to ja jestem w ciąży! I to nie w 1t+2 😁

reklama
Ja to po tym info i zburzeniu naszych niecnych, łóżkowych planów, też bym się napiła.
Zdecydowanie grzańca z procentami😈.

I jutro wbijam z antybiotykiem.
No nic, wpadam w tryb pauzujący.
beach boys relax GIF

O kurcze, kochana przykro mi bardzo 😪, mam nadzieję, że szybko uda się wrócić 💚
Dzięki, trochę smuteczek.

Jak wykonam tę płynną cytologię, bo na taką dostałam skierowanie, to realny termin powrotu to luty🥴.

Szczęście, że najgroźniejsze przyczyny są z góry wykluczone.

Nie mam zielonego pojęcia bo raczej dla zabawy, od czapy różne rzeczy robiłam.
Jedyne do czego się mogę odnieść to 14.12 miałam USG na którym miałam ciałko żółte. Tak więc owulacja musiała być najpóźniej chyba 13.12 (nie wiem ile po owu ono się tworzy, nie znam jego wymiarów)
W zeszłym cyklu miałam owulację w 24dc (o ile dobrze pamiętam, nie chce mi się zaglądać w kalendarz) więc teraz by to wypadało na 8.12 (czyli dziś 8dpo) ale równie dobrze mogło być pewnie i wcześniej i później.

Ale seks był tylko 07.12 więc uznaję, że dziś 9dpo - no nie powiem, beta już lepiej jakby jakaś była, a jest totalnie negatywna. Następną o ile okres nie przyjdzie 28.12 bo do tego czasu już dawno powinnam być po 1dc biorąc pod uwagę USG

Edit. Ale myślę, sobie że ten estradiol skoro spadł to się chyba nie odbija? Czy źle myślę? :D @Zazuu masz jakiś artykuł jak się estradiol w cyklu ciążowym zachowuje? :D

Zakładam, że rośnie tak jak wszystko inne w momencie kiedy ta ciąża jest😅 a jak Ty badasz bete jak możesz być 3dpo to ja nie mam pytań 😅😂

reklama
Do góry