olka11135
Fanka BB :)
Kiedy ta beta
Biorąc pod uwagę, że w zeszły piątek najprawdopodobniej diagnostyka zgubiła insulinę mojego syna, to spodziewam się, że i moją betę mogli zgubić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy ta beta
Na to zawsze jest dobry momentZdecydowanie nie, ale to już ten moment na imprezkę?
Biorąc pod uwagę, że w zeszły piątek najprawdopodobniej diagnostyka zgubiła insulinę mojego syna, to spodziewam się, że i moją betę mogli zgubić
przepraszam, że poruszę ten temat, ale nie pamiętam: na jakim etapie traciłaś poprzednie ciąże?
eh dziewczyno. Należy Ci się ta ciąża na maxa. Oby była nudna!Pierwsza poronienie samoistne przełom 6 i 7 tc.
Druga łyżeczkowanie w 10+2 ciąża zatrzymana w 8+3.
Kolejne podejrzenie cp z którym bujałam się od bety 8 przez blisko 3 msc.
I ostatnia bardzo szybka sprawa. Najpierw pozytywny test, później ładna betka i tydzień później szpital i poronienie. Uznaje to za biochema chociaż podejrzewam że była szansa zobaczyć to wcześniej na usg
Jutro specjalnie jadę gdzieś w kosmos, żeby nie odświeżać forum co sekundę, i mam nadzieję że jak już tu wrócę bo cierpliwość mi się skończy, to będzie już Twój wynikPierwsza poronienie samoistne przełom 6 i 7 tc.
I ostatnia bardzo szybka sprawa. Najpierw pozytywny test, później ładna betka i tydzień później szpital i poronienie. Uznaje to za biochema chociaż podejrzewam że była szansa zobaczyć to wcześniej na usg
limit nieszczęść wyczerpany - teraz tylko same dobroPierwsza poronienie samoistne przełom 6 i 7 tc.
Ile dni po?Jest!
<0,2
@Lady With Cats możesz wpisać negatyw bo wiadomo, dopóki nie ma okresu piłka jest w grze no ale już raczej mała szansa