reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja też kocham ta piosenkę!
@black_angel Kaśka sochacka jest the Best! Jeszcze niebo jest rozowe świetne jest.
Kocham niebo różowe.... i Zawiało i Podsiadło Nikt tak..... a nawet jesssu sąsiedzi mają mnie dość jak tv youtube i głośność 100% .... Musiałowski i Wieniawa Zabierz tę miłość, dre jape razem z nimi i ryczę....

Ze śmiesznych rzeczy oprócz bety randomowo zrobiłam sobie inne badania dla zabawy, beki bo i tak to ta sama próbka. I wszystko już mam poza betą :D ale to już tylko formalność bo np. estiadol mam 141pg/ml - a w ciąży jest powyżej 154 - więc u mnie ewidentnie za niski.

I CRP mi wyszło 12 🤔 a ja jestem zdrowa, po chorobie też nie, badałam też mocz i jest ok

No wszyscy wiedzą toć to wiersz😁
Oj zdziwiłabyś się :p

Nie mogę sobie teraz przypomnieć o jaką piosenkę chodziło, ale było jakiś czas coś takiego, że jakiś nowszy wokalista zaśpiewał starą piosenkę a na youtubie komentarze gimnazjalistek, że temu nowemu utwór ukradł "jakiś stary facet" (ten stary facet oczywiście śpiewał oryginał)

reklama
Kocham niebo różowe.... i Zawiało i Podsiadło Nikt tak..... a nawet jesssu sąsiedzi mają mnie dość jak tv youtube i głośność 100% .... Musiałowski i Wieniawa Zabierz tę miłość, dre jape razem z nimi i ryczę....
Ogólnie moj mąż nie umie w tym romantycznosci odnaleźć....
oni śpiewają boli mnie ciało - ja rycze, ze cialo, tez juz mnie tak jak ich boli, boli też dusza i mózg.... a ten mi tu drze jape..... boli mnie dupa, oooo dupa boli mnie i koniec po nastroju....
dlatego slucham jak wyjeżdża, bo mi psuje odczuwanie🤯

Do góry