Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
I później moje powiedzonko nie parskaj mi do słuchawki, bo mi się później głośnik zapycha- ma sensTeleporada na zoomie, teamsie albo Skype
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I później moje powiedzonko nie parskaj mi do słuchawki, bo mi się później głośnik zapycha- ma sensTeleporada na zoomie, teamsie albo Skype
Kocham niebo różowe.... i Zawiało i Podsiadło Nikt tak..... a nawet jesssu sąsiedzi mają mnie dość jak tv youtube i głośność 100% .... Musiałowski i Wieniawa Zabierz tę miłość, dre jape razem z nimi i ryczę....Ja też kocham ta piosenkę!
@black_angel Kaśka sochacka jest the Best! Jeszcze niebo jest rozowe świetne jest.
Po kakałko ?już się problem rozwiązał, mąż mnie zawiezie do zabki
Ale Ty wiesz, że to nie są jej słowa?Kurde, mi ta Sanah Nic dwa razy tak trafia w środek serduszka, że zawsze jak elci w radio jak prowadzę, ryczę. Ja w ogóle taki obeczaniec jestem, zawsze byłam.
No wszyscy wiedzą toć to wierszAle Ty wiesz, że to nie są jej słowa?
no wiem cośtam ze szkoły pamiętam xDAle Ty wiesz, że to nie są jej słowa?
o esu, te choinkowe alkohole są be
Przynajmniej jak zrobimy integrację na lajfie to nie będziecie mi drinków podpijaćDokladnie, ale jak wali jałowcem, to można se nim bigos podlać
Oj zdziwiłabyś sięNo wszyscy wiedzą toć to wiersz
Ogólnie moj mąż nie umie w tym romantycznosci odnaleźć....Kocham niebo różowe.... i Zawiało i Podsiadło Nikt tak..... a nawet jesssu sąsiedzi mają mnie dość jak tv youtube i głośność 100% .... Musiałowski i Wieniawa Zabierz tę miłość, dre jape razem z nimi i ryczę....