reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ze śmiesznych rzeczy oprócz bety randomowo zrobiłam sobie inne badania dla zabawy, beki bo i tak to ta sama próbka. I wszystko już mam poza betą :D ale to już tylko formalność bo np. estiadol mam 141pg/ml - a w ciąży jest powyżej 154 - więc u mnie ewidentnie za niski.

I CRP mi wyszło 12 🤔 a ja jestem zdrowa, po chorobie też nie, badałam też mocz i jest ok
A masz ÓSEMKĘ???
Marvel Studios Reaction GIF by Disney+

reklama
Oj zdziwiłabyś się :p

Nie mogę sobie teraz przypomnieć o jaką piosenkę chodziło, ale było jakiś czas coś takiego, że jakiś nowszy wokalista zaśpiewał starą piosenkę a na youtubie komentarze gimnazjalistek, że temu nowemu utwór ukradł "jakiś stary facet" (ten stary facet oczywiście śpiewał oryginał)
jak się poogląda na youtube "matura to bzdura" to widać, jakiej ludzi podtsawowej wiedzy brakuje...

Oj zdziwiłabyś się :p

Nie mogę sobie teraz przypomnieć o jaką piosenkę chodziło, ale było jakiś czas coś takiego, że jakiś nowszy wokalista zaśpiewał starą piosenkę a na youtubie komentarze gimnazjalistek, że temu nowemu utwór ukradł "jakiś stary facet" (ten stary facet oczywiście śpiewał oryginał)
Gimbazy nic nie rozumieja 🤣😂😂😜

Ze śmiesznych rzeczy oprócz bety randomowo zrobiłam sobie inne badania dla zabawy, beki bo i tak to ta sama próbka. I wszystko już mam poza betą :D ale to już tylko formalność bo np. estiadol mam 141pg/ml - a w ciąży jest powyżej 154 - więc u mnie ewidentnie za niski.

I CRP mi wyszło 12 🤔 a ja jestem zdrowa, po chorobie też nie, badałam też mocz i jest ok
Moone Boy Waiting GIF by HULU

Kiedy ta beta😎

reklama
Do góry