Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Nadal boli, szczególnie jak się poruszam.To dobrze, że cie zbadali i wykluczyli wyrostek. Boli cie dalej czy jest w ogóle lepiej jakkolwiek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadal boli, szczególnie jak się poruszam.To dobrze, że cie zbadali i wykluczyli wyrostek. Boli cie dalej czy jest w ogóle lepiej jakkolwiek?
mówisz o dalszych losach?Wiesz ze jest bonusowy odcinek na Playerze? Polecam, lepszy niż cały sezon
Nadal boli, szczególnie jak się poruszam.
Dostałam jakiegoś dziwnego bólu brzucha po prawej stronie w dol od pępka, ale jeszcze nie podbrzusza, no i pojechałam do internisty. Miejsce takie, ze w zasadzie same jelita tam są. Bez przekonania stwierdziła internistka, ze to raczej nie wyrostek, ale żeby zrobić usg, morfo, mocz, crp. No i zaleciła konsultacje z ginem i usg dopochwowe.Jestem nie w temacie co się dzieje?
Dostałam jakiegoś dziwnego bólu brzucha po prawej stronie w dol od pępka, ale jeszcze nie podbrzusza, no i pojechałam do internisty. Miejsce takie, ze w zasadzie same jelita tam są. Bez przekonania stwierdziła internistka, ze to raczej nie wyrostek, ale żeby zrobić usg, morfo, mocz, crp. No i zaleciła konsultacje z ginem i usg dopochwowe.
Ja oglądałam mecz, ale słyszałam że na playrze jest specjalny odcinek. Warto obejrzeć? Kurde, muszę kiedyś cały sezon obejrzeć tegoDobra, temat dla rozluźnienia: teraz przyznać się, która oglądała mecz, a która ten „Ślub od pierwszego włożenia” ?
A nie zastanawiałaś się nad tym, czy to być może nie jest IBS? Ja wiem, że lekarze niektórzy uznają ten syndrom, a niektórzy uważają, że tego nie ma.Dostałam jakiegoś dziwnego bólu brzucha po prawej stronie w dol od pępka, ale jeszcze nie podbrzusza, no i pojechałam do internisty. Miejsce takie, ze w zasadzie same jelita tam są. Bez przekonania stwierdziła internistka, ze to raczej nie wyrostek, ale żeby zrobić usg, morfo, mocz, crp. No i zaleciła konsultacje z ginem i usg dopochwowe.