pluto_nova
Moderator
myślałam, że to zbyt banalna odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślałam, że to zbyt banalna odpowiedź
Mi by było znowu szkoda kolejnego miesiąca na monitoring.myślałam, że to zbyt banalna odpowiedź
Najprostsze odpowiedzi są najlepszemyślałam, że to zbyt banalna odpowiedź
Przy czym trzeba pamiętać, że cykle bezowulacyjne zdarzają się zdrowym kobietom.Nie da się stwierdzić niedomogi nie mając pewności, że w ogóle mamy owu.
Prog 2 może być niedomoga a może być brakiem owu, tak samo może być z progiem 5 czy 6.
Więc najpierw potwierdzamy owulacje, a później rozkminiamy
no, ale przecież jeśli na moni wychodzi bezowulacyjny, to wracasz i robisz jeszcze raz w kolejnym cyklu i wtedy się potwierdza, czy trafiłaś akurat w ten jeden jedyny, czy to sytuacja, która się powtarza i działaszPrzy czym trzeba pamiętać, że cykle bezowulacyjne zdarzają się zdrowym kobietom.
I jest to normalne.
ja też xDmyślałam, że to zbyt banalna odpowiedź
Przy czym trzeba pamiętać, że cykle bezowulacyjne zdarzają się zdrowym kobietom.
I jest to normalne.