lady_in_blue
Fanka BB :)
Ja też jestem bliźniakiem ;-) także ten tegoczekam
w moim przypadku to już nie, ja zwyczajowo i typowo dla blizniaka: nie jestem w ciazy a kreski na testach mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem bliźniakiem ;-) także ten tegoczekam
w moim przypadku to już nie, ja zwyczajowo i typowo dla blizniaka: nie jestem w ciazy a kreski na testach mam
8 dni później to wCIĄŻ grudzień
No ale wiecie, nawet jak mi podadzą ten zarodek w grudniu, to przez tydzień będę w psychicznej ciąży nie potwierdzonej żadnymi badaniami laboratoryjnymi a dopiero na początku stycznia się okaże czy ten Mały Przyszły Człowiek zechciał z nami zostać chociaż na jakiś czas i czy będzie z tego ciąża biochemiczna (nie mówię już o ciąży klinicznej, bo nawet biochemicznej nigdy nie udało się uzyskać więc trzeba stopniować oczekiwania ;-)).czyli dobrze pamietam, że rzutem na taśmę łapiesz się jeszcze na grudzien
Niestety, nie pomogę, bo 11 lat mnie ósemka męczy.A co wychodzi w diagnostyce?
Dziewczyny, przepraszam za offtop, ale polecicie coś skutecznego przy bolącej ósemce? Coś do płukania dziąseł, tabsy?
Coraz gorzej, przeciwbólowe coś nie pomagają za bardzo, już cała strona nawala… z góry dzięki.
Jedyne skuteczne rozwiązanie - dentysta na CITOA co wychodzi w diagnostyce?
Dziewczyny, przepraszam za offtop, ale polecicie coś skutecznego przy bolącej ósemce? Coś do płukania dziąseł, tabsy?
Coraz gorzej, przeciwbólowe coś nie pomagają za bardzo, już cała strona nawala… z góry dzięki.
czyli nie ma szans, ze 31.12 grudnia test juz coś pokaże? tak realnie, 7dpt może już coś być widać?No ale wiecie, nawet jak mi podadzą ten zarodek w grudniu, to przez tydzień będę w psychicznej ciąży nie potwierdzonej żadnymi badaniami laboratoryjnymi a dopiero na początku stycznia się okaże czy ten Mały Przyszły Człowiek zechciał z nami zostać chociaż na jakiś czas i czy będzie z tego ciąża biochemiczna (nie mówię już o ciąży klinicznej, bo nawet biochemicznej nigdy nie udało się uzyskać więc trzeba stopniować oczekiwania ;-)).
Transfer będzie najwcześniej 27 grudnia więc 31 grudnia to będzie 4dpt. To musiałby być zarodek pędziwiatr . 4 stycznia w takim wypadku test już powinien być wiarygodny. Od 2 stycznia jest szansa, że coś by na nim wyszło ale nie musi. 7-8 stycznia odstawiam leki jeśli jest 0.czyli nie ma szans, ze 31.12 grudnia test juz coś pokaże? tak realnie, 7dpt może już coś być widać?
rozumiem w takim razie poszerzam moj bufor dobrego grudnia o jeden tydzien styczniaTransfer będzie najwcześniej 27 grudnia więc 31 grudnia to będzie 4dpt. To musiałby być zarodek pędziwiatr . 4 stycznia w takim wypadku test już powinien być wiarygodny. Od 2 stycznia jest szansa, że coś by na nim wyszło ale nie musi. 7-8 stycznia odstawiam leki jeśli jest 0.
Myślę że bez względu na wynik to będzie ciężki styczeń ale zobaczymyrozumiem w takim razie poszerzam moj bufor dobrego grudnia o jeden tydzien stycznia