reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Od drugiej połowy 2019 roku przestaliśmy się zabezpieczać, w 2020 zaczęłam diagnostykę i tak się bujam do tej pory
A co wychodzi w diagnostyce?

Dziewczyny, przepraszam za offtop, ale polecicie coś skutecznego przy bolącej ósemce? Coś do płukania dziąseł, tabsy?
Coraz gorzej, przeciwbólowe coś nie pomagają za bardzo, już cała strona nawala… z góry dzięki.

reklama

Dziewczyny, przepraszam za offtop, ale polecicie coś skutecznego przy bolącej ósemce? Coś do płukania dziąseł, tabsy?
Coraz gorzej, przeciwbólowe coś nie pomagają za bardzo, już cała strona nawala… z góry dzięki.

Już Ci mówiłam. Na cito wyrwać

ja tez uważam, że powinnaś wyrwać! Mnie nigdy nic nie bolało ale pozbyłam się na wszelki wypadek żeby nie było potem problemów w ciąży😉

Zawsze mnie przerażają takie informacje
No co zrobisz.. :) nie zebym sobie to zaplanowala, samo sie tak wydarzyło :p
niewiele, cykle bezowulacyjne - choc w ostatnim byla owulacja, io, hashi, pcos. wysoka prl. w immunologii lekko podwyzszone p-ciala przeciwplemnikowe, zbyt wysokie cd4/cd8 i limfocyty helper a obnizone supresor. poza tym wszystko bangla.

Hej dziewczyny ❤️
Gratulacje pięknych kreseczek i mam nadzieje ze reszta grudnia będzie obfita w pozytywy 🤞
Trochę mnie nie było musiałam się pogodzić z negatywem i moim okresem 🤷‍♀️
W tym cyklu zamierzam się wybrac na monitoring owulacji . Nigdy nie miałam .
Powiedzcie mi proszę od jakiego dnia cyklu się wybrac i przed ile dni się powinno monitorować ?

reklama
Hej dziewczyny ❤️
Gratulacje pięknych kreseczek i mam nadzieje ze reszta grudnia będzie obfita w pozytywy 🤞
Trochę mnie nie było musiałam się pogodzić z negatywem i moim okresem 🤷‍♀️
W tym cyklu zamierzam się wybrac na monitoring owulacji . Nigdy nie miałam .
Powiedzcie mi proszę od jakiego dnia cyklu się wybrac i przed ile dni się powinno monitorować ?
A jakie masz cykle?

Do góry