reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Hej dziewczyny ❤️
Gratulacje pięknych kreseczek i mam nadzieje ze reszta grudnia będzie obfita w pozytywy 🤞
Trochę mnie nie było musiałam się pogodzić z negatywem i moim okresem 🤷‍♀️
W tym cyklu zamierzam się wybrac na monitoring owulacji . Nigdy nie miałam .
Powiedzcie mi proszę od jakiego dnia cyklu się wybrac i przed ile dni się powinno monitorować ?
myślę, że jak pojdziesz koło 12dc to będzie bezpiecznie, lekarz Ci wtedy powie za ile ewentualnie przyjść ponownie jak zobaczy co tam się w srodku dzieje.
Dla testu jeszcze zrobię proga 21-22.12😂😂, a odżałuje sobie 37 zł 😂😂😂
zrob bo tez ciekawa jestem co sie zadzialo

Załączniki

• E72D47DD-3CF8-4D15-BEB1-457C83B9FC85.jpeg
    E72D47DD-3CF8-4D15-BEB1-457C83B9FC85.jpeg
    65 KB · Wyświetleń: 62
  • 2A9CDC53-F59F-4824-905A-F59A7DE04199.png
    2A9CDC53-F59F-4824-905A-F59A7DE04199.png
    159,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 4C75BF55-49C8-421C-8517-28379330374D.jpeg
    4C75BF55-49C8-421C-8517-28379330374D.jpeg
    40,1 KB · Wyświetleń: 59
myślę, że jak pojdziesz koło 12dc to będzie bezpiecznie, lekarz Ci wtedy powie za ile ewentualnie przyjść ponownie jak zobaczy co tam się w srodku dzieje.

zrob bo tez ciekawa jestem co sie zadzialo
Hmmm mój organizm ma zawsze inaczej, nawet ostatnio stwierdzono u mnie asygmatyzm mieszany jedno oko plus drugi minus 😂, więc nic mnie nie dziwi 😂😂

reklama
Do góry