reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Plot twist: zaczynam plamić 😀 wiec jakby po zawodach, ale teraz tak myśle, czy to możliwe żeby wczorajsza beta była już spadkową? 🤔 tego się chyba nigdy już nie dowiem.
Na facelle tez jest kreska, da się to ustrojstwo otworzyć?

Da się otworzyć.
A co do tego czy spadkowa to dzisiejsza beta pokaże
Jak wzrośnie to nie była

Dziewczyny, taki trochę off-topic dla rozluźnienia czasu oczekiwania na pozytywne wyniki dzisiejszych testów i dodatnie bety😉 czy zwróciliście uwagę na skutki uboczne jakie widnieją w ulotce Dostinexu, jeśli miałyście okazję go brać? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, wydaje mi się to nawet trochę zabawne 🤭
tak, ja to czytałam, też się ubawiłam. U mnie żadne z wymienionych nie wystąpiły

A do moczu wtedy tak ?
Ja czytałam, ze właśnie tak i stąd testy czasem pozytywne kończą się miesiaczką w terminie, bo nie dochodzi do implantacji z roznych przyczyn. Stąd też zalecenie by test wykonać w 1 dniu spóźnienia @. Ake choo....j wie, jak to do konca jest, pewnie co lekarz to opinia inna.

Udało mi się go nożem otworzyć

Załączniki

• 32C91AEC-92D4-40BD-8781-3EEE92A67426.jpeg
    32C91AEC-92D4-40BD-8781-3EEE92A67426.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 146
  • ECB257C8-C9D6-4EF1-A153-90F37734538E.jpeg
    ECB257C8-C9D6-4EF1-A153-90F37734538E.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 147
No to skąd się bierze beta na poziomie 2-5? w sensie jeśli nic tej bety nie wytwarza to bez ciąży i dziecka zawsze powinno być 0? Czy to by było za proste?

Jeśli jest jakaś beta to jest też jakaś ciąża najczęściej. Może być próba implantacji, która po prostu się nie udała. Są też torbiele czy guzy które wywołują wzrost bety

reklama
Do góry