reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Znowu mamy podobny cykl, mierzysz temperaturę?
Ze mną też macie podobny jak i w zeszłym miesiącu. Wg aplikacji owulacje powinnam mieć za 4 dni w niedzielę..no może poniedziałek...
tak, ale dopiero drugi dzień (jestem 8dc), wcześniej mi się nie chciało 😅
Mi się jeszcze nie zachciało w tym mierzyć temperatury...ale może zacznę jutro ;P
Ej też mam owu w niedzielę😃.
Oczywiście nic nie mierzę, ale akurat wróciły mi cykle, jak w zegarku, więc info raczej z tych pewnych.
U mnie też w teorii w niedzielę. Jeśli owulacja będzie bo poprzedni tylko pik LH był a owulacja zaginęła ;)

Dobra, odżałuje te 9 dych i pójdę dziś i jutro, dobrze, ze premie świąteczna dostałam to przejebie ją na bety 🥹😂😂
Ja chyba też w celach diagnostycznych bym jednak poszła sprawdzić. I niech mnie ktoś oświeci na Boga taki progesteron jak u ciebie to co oznacza w tym dniu cyklu? Nic? Czy to może być pomyłka w labie w ogóle?
Żyję, mam się nieźle. Próbuję z chłopem przegadać i dojść do jakiegoś porozumienia żeby nie zmaścić weekendowej owu 🙂
I słusznie. Ja w okolicach owu mogę chodzić z odgryzionym językiem, bo szkoda tracić czas. Baaa ja nawet czekam do 1:30 aż wróci z pracy, choć o 6 ja wstaje do swojej.. wyśpię się kiedy indziej, byle ani razu nie stracić szansy. Potem już nie ma zmiłuj żebym pół nocy na seks czekała. Aż tak to nie mam.

edit. Idę na USG na 14:15. Trzymajcie kciuki żeby jakiś pięny pęchezryk sobie rósł na niedzielną owulację...i endo też żeby było dobre i w ogóle najlepiej już wszystko gotowe żeby tam było od środka haha

Ciekawa jestem czy ktos nie pomylił ci wyników proga?🤔 ja powtorzyłabym oba badania. Widać cień przeciez.
Powtórzyłam oba, wracam właśnie do domu :) zobaczymy o co tu chodzi, ale czuje się jak królik doświadczalny 😀
To moja teoria o Pinkach z shopee jest g warta :D
Może nie do końca, zobaczymy, wejdę po facelle i zaraz jeszcze tego zrobię. Może mi się trafiła wadliwa partia :) z jakiegoś powodu były takie tanie🤷🏻‍♀️

Ja się wyjebałam dziś na usg, ciekawe czy coś zobaczy czy owu była 😂😂🤷‍♀️ i czy powie durnego z serii, ale to jest 21dc a nie 14dc wiec coś nie bardzo u Pani 😂😂😂, niech się Pani nie cieszy, że ma owu 😂😂😂
Karola nie wiem czy w życiu choć raz miałam owulację w 14dc a mam dwoje dzieci w domu. U mnie 20 dc. na owu to standard - nie każdy ma książkowo ważne żeby dzieci z tego były, a reszta to szczegóły...

@Zazuu ty tak serio nas chcesz cały dzień do 16 trzymać na jednym duchu?

Ja się nie wpatruje nawet bo ja po tym jak wstawiacie to wiem, ze musze iść do okulisty. Jak któraś z was pisała to ja mam tak samo....Ja patrzę 5 minut to widzę cień, a potem myślę, ta kreska chyba była bardziej w lewo i wtedy patrzę trochę w lewo i bach jest - też widzę kreskę i tam, więc mi za grosz nie można wierzyć, ze widzę.

reklama
Powtórzyłam oba, wracam właśnie do domu :) zobaczymy o co tu chodzi, ale czuje się jak królik doświadczalny 😀

Może nie do końca, zobaczymy, wejdę po facelle i zaraz jeszcze tego zrobię. Może mi się trafiła wadliwa partia :) z jakiegoś powodu były takie tanie🤷🏻‍♀️
Jestem pieprzonym fetyszystą, ale chce zobaczyc twoje facelle

Do góry