Calineczka92
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żebyście doszli do konsensusuŻyję, mam się nieźle. Próbuję z chłopem przegadać i dojść do jakiegoś porozumienia żeby nie zmaścić weekendowej owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żebyście doszli do konsensusuŻyję, mam się nieźle. Próbuję z chłopem przegadać i dojść do jakiegoś porozumienia żeby nie zmaścić weekendowej owu
Ja pitole też widzęDobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch ) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Ciekawa jestem czy ktos nie pomylił ci wyników proga? ja powtorzyłabym oba badania. Widać cień przeciez.Stosuje tylko pinki, kiedyś kasetkowe a teraz patyki. Nie mam innych w domu, a te facelle gdzie dostanę?
Ze mną też macie podobny jak i w zeszłym miesiącu. Wg aplikacji owulacje powinnam mieć za 4 dni w niedzielę..no może poniedziałek...Znowu mamy podobny cykl, mierzysz temperaturę?
Mi się jeszcze nie zachciało w tym mierzyć temperatury...ale może zacznę jutro ;Ptak, ale dopiero drugi dzień (jestem 8dc), wcześniej mi się nie chciało
U mnie też w teorii w niedzielę. Jeśli owulacja będzie bo poprzedni tylko pik LH był a owulacja zaginęłaEj też mam owu w niedzielę.
Oczywiście nic nie mierzę, ale akurat wróciły mi cykle, jak w zegarku, więc info raczej z tych pewnych.
Ja chyba też w celach diagnostycznych bym jednak poszła sprawdzić. I niech mnie ktoś oświeci na Boga taki progesteron jak u ciebie to co oznacza w tym dniu cyklu? Nic? Czy to może być pomyłka w labie w ogóle?Dobra, odżałuje te 9 dych i pójdę dziś i jutro, dobrze, ze premie świąteczna dostałam to przejebie ją na bety
I słusznie. Ja w okolicach owu mogę chodzić z odgryzionym językiem, bo szkoda tracić czas. Baaa ja nawet czekam do 1:30 aż wróci z pracy, choć o 6 ja wstaje do swojej.. wyśpię się kiedy indziej, byle ani razu nie stracić szansy. Potem już nie ma zmiłuj żebym pół nocy na seks czekała. Aż tak to nie mam.Żyję, mam się nieźle. Próbuję z chłopem przegadać i dojść do jakiegoś porozumienia żeby nie zmaścić weekendowej owu
Powtórzyłam oba, wracam właśnie do domu zobaczymy o co tu chodzi, ale czuje się jak królik doświadczalnyCiekawa jestem czy ktos nie pomylił ci wyników proga? ja powtorzyłabym oba badania. Widać cień przeciez.
Może nie do końca, zobaczymy, wejdę po facelle i zaraz jeszcze tego zrobię. Może mi się trafiła wadliwa partia z jakiegoś powodu były takie tanieTo moja teoria o Pinkach z shopee jest g warta
Karola nie wiem czy w życiu choć raz miałam owulację w 14dc a mam dwoje dzieci w domu. U mnie 20 dc. na owu to standard - nie każdy ma książkowo ważne żeby dzieci z tego były, a reszta to szczegóły...Ja się wyjebałam dziś na usg, ciekawe czy coś zobaczy czy owu była i czy powie durnego z serii, ale to jest 21dc a nie 14dc wiec coś nie bardzo u Pani , niech się Pani nie cieszy, że ma owu
Jestem pieprzonym fetyszystą, ale chce zobaczyc twoje facellePowtórzyłam oba, wracam właśnie do domu zobaczymy o co tu chodzi, ale czuje się jak królik doświadczalny
Może nie do końca, zobaczymy, wejdę po facelle i zaraz jeszcze tego zrobię. Może mi się trafiła wadliwa partia z jakiegoś powodu były takie tanie