reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ze mną też macie podobny jak i w zeszłym miesiącu. Wg aplikacji owulacje powinnam mieć za 4 dni w niedzielę..no może poniedziałek...

Mi się jeszcze nie zachciało w tym mierzyć temperatury...ale może zacznę jutro ;P

U mnie też w teorii w niedzielę. Jeśli owulacja będzie bo poprzedni tylko pik LH był a owulacja zaginęła ;)

Ja chyba też w celach diagnostycznych bym jednak poszła sprawdzić. I niech mnie ktoś oświeci na Boga taki progesteron jak u ciebie to co oznacza w tym dniu cyklu? Nic? Czy to może być pomyłka w labie w ogóle?

I słusznie. Ja w okolicach owu mogę chodzić z odgryzionym językiem, bo szkoda tracić czas. Baaa ja nawet czekam do 1:30 aż wróci z pracy, choć o 6 ja wstaje do swojej.. wyśpię się kiedy indziej, byle ani razu nie stracić szansy. Potem już nie ma zmiłuj żebym pół nocy na seks czekała. Aż tak to nie mam.

edit. Idę na USG na 14:15. Trzymajcie kciuki żeby jakiś pięny pęchezryk sobie rósł na niedzielną owulację...i endo też żeby było dobre i w ogóle najlepiej już wszystko gotowe żeby tam było od środka haha
Trzymam kciuki 🍀✊✊

Jestem pieprzonym fetyszystą, ale chce zobaczyc twoje facelle
Ja piedrole, przciez na tych kartonach po niemiecku jest napisane, mam nadzieje, ze wzięłam ciążowy a nie owulacyjny 🤣🤣

Może się sprawdza teoria, ze betę wytwarza zarodek po zaplodnieniu ale jeszcze przed implantacją? A one są wyjatkowo czułe? U mnie był przy cp byl cien a beta na drugi dzień zaledwie 5,46?
Weź mi daj spokój z ta cp, chcesz żeby mnie w psychiatryku zamknęli? 😆

Ja piedrole, przciez na tych kartonach po niemiecku jest napisane, mam nadzieje, ze wzięłam ciążowy a nie owulacyjny 🤣🤣

Weź mi daj spokój z ta cp, chcesz żeby mnie w psychiatryku zamknęli? 😆
Ja nie obstawuam cp tylko początek i bardzo czuly pink, a w dzisiejszych wynikach chce widziec min 15 prog i beta ponad 5 i taki ma byc początek a potem wyzej.
Moja owulacja tez nadciąga jak mąż z delegacji... juz zaczyna rosnąć lh ale ovu dopiero za 7 lub 9 dni, bardzo chcialabym, zeby byla przed 24.12 potem jedziemy do rodziców k zostajemy do 26.12 więc bobasa nie bedzie w tych dniach.... chyba, ze po Pasterce natchniona zmolestuje męża.

Załączniki

• Screenshot_20221215-105448_Premom.jpg
    Screenshot_20221215-105448_Premom.jpg
    94,4 KB · Wyświetleń: 22
Dziewczyny, taki trochę off-topic dla rozluźnienia czasu oczekiwania na pozytywne wyniki dzisiejszych testów i dodatnie bety😉 czy zwróciliście uwagę na skutki uboczne jakie widnieją w ulotce Dostinexu, jeśli miałyście okazję go brać? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, wydaje mi się to nawet trochę zabawne 🤭

Załączniki

• IMG_5325.jpeg
    IMG_5325.jpeg
    230,5 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry