reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
no zależy jak niski ten prog. Różnie lekarze mówią. Ale jak masz 0,2 np no to raczej nie było
a, rozumiem. A wiesz może jaka jest granica świadcząca o tym, że na pewno nie było?

Chociaż generalnie mi się wydaje, że Zazuu pisała, że żeby zdiagnozować niedomoge to proga trzeba badać kolejno w 1, 2 i 3dpo (zaznaczam, że to mi się tak wydaje tylko)

Edit. Już widzę po wpisie Brownie, że porypalam dni :D

Ostatnia edycja:
a, rozumiem. A wiesz może jaka jest granica świadcząca o tym, że na pewno nie było?

Chociaż generalnie mi się wydaje, że Zazuu pisała, że żeby zdiagnozować niedomoge to proga trzeba badać kolejno w 1, 2 i 3dpo (zaznaczam, że to mi się tak wydaje tylko)
właśnie różnie lekarze mówią. Mi moja gin mówiła, ze powyżej 4 to znaczy, ze była. Niektórzy mówią, że powyżej 10, ale to raczej nieprawda, bo mamy dziewczynę na forum, która utrzymała ciażę z progiem poniżej 10.

A ile dni po owulacji najwcześniej można zrobic badanie prog by wiedzieć czy była owulacja? (Zastanawiam się czy mogę to dorzucić do innych badań które robię niedługo kontrolnie)

A skąd pomysł że u Ciebie problem z progiem?
nie ma takiego pomysłu w tej chwili, choć może się pojawi dziś ok. 17 🤣

A tak serio to lubię możliwie dużo wiedzieć. Moi szefowie ostatnio (po 4 latach!!!) przyznali się, że nazywają mnie "<imie> wszystko chce wiedzieć, wszystko chce przeczytać <nazwisko>" 😅🤷‍♀️

nie ma takiego pomysłu w tej chwili, choć może się pojawi dziś ok. 17 🤣

A tak serio to lubię możliwie dużo wiedzieć. Moi szefowie ostatnio (po 4 latach!!!) przyznali się, że nazywają mnie "<imie> wszystko chce wiedzieć, wszystko chce przeczytać <nazwisko>" 😅🤷‍♀️
Ja tez. Caly czas zadaje pytania, kwestionuję i coś sprawdzam 😀 Moja siostra ostatnio wysłała mi takiego mema z podpisem „to Ty”
4150A83A-79DB-406F-BFBC-E1635F933748.png

reklama
Do góry