reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
no zależy jak niski ten prog. Różnie lekarze mówią. Ale jak masz 0,2 np no to raczej nie było
a, rozumiem. A wiesz może jaka jest granica świadcząca o tym, że na pewno nie było?

Chociaż generalnie mi się wydaje, że Zazuu pisała, że żeby zdiagnozować niedomoge to proga trzeba badać kolejno w 1, 2 i 3dpo (zaznaczam, że to mi się tak wydaje tylko)

Edit. Już widzę po wpisie Brownie, że porypalam dni :D

Ostatnia edycja:
a, rozumiem. A wiesz może jaka jest granica świadcząca o tym, że na pewno nie było?

Chociaż generalnie mi się wydaje, że Zazuu pisała, że żeby zdiagnozować niedomoge to proga trzeba badać kolejno w 1, 2 i 3dpo (zaznaczam, że to mi się tak wydaje tylko)
właśnie różnie lekarze mówią. Mi moja gin mówiła, ze powyżej 4 to znaczy, ze była. Niektórzy mówią, że powyżej 10, ale to raczej nieprawda, bo mamy dziewczynę na forum, która utrzymała ciażę z progiem poniżej 10.

A ile dni po owulacji najwcześniej można zrobic badanie prog by wiedzieć czy była owulacja? (Zastanawiam się czy mogę to dorzucić do innych badań które robię niedługo kontrolnie)

A skąd pomysł że u Ciebie problem z progiem?
nie ma takiego pomysłu w tej chwili, choć może się pojawi dziś ok. 17 🤣

A tak serio to lubię możliwie dużo wiedzieć. Moi szefowie ostatnio (po 4 latach!!!) przyznali się, że nazywają mnie "<imie> wszystko chce wiedzieć, wszystko chce przeczytać <nazwisko>" 😅🤷‍♀️

nie ma takiego pomysłu w tej chwili, choć może się pojawi dziś ok. 17 🤣

A tak serio to lubię możliwie dużo wiedzieć. Moi szefowie ostatnio (po 4 latach!!!) przyznali się, że nazywają mnie "<imie> wszystko chce wiedzieć, wszystko chce przeczytać <nazwisko>" 😅🤷‍♀️
Ja tez. Caly czas zadaje pytania, kwestionuję i coś sprawdzam 😀 Moja siostra ostatnio wysłała mi takiego mema z podpisem „to Ty”
4150A83A-79DB-406F-BFBC-E1635F933748.png

reklama
Do góry