LadyCaro
Fanka BB :)
ale też jak masz 7dpo prog 20 to raczej nie ma sensu całego pakietu robić.Do badania niedomogi lutealnej robi się badanie proga 3 dni pod rząd chyba 5,6,7 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale też jak masz 7dpo prog 20 to raczej nie ma sensu całego pakietu robić.Do badania niedomogi lutealnej robi się badanie proga 3 dni pod rząd chyba 5,6,7 dpo
a, rozumiem. A wiesz może jaka jest granica świadcząca o tym, że na pewno nie było?no zależy jak niski ten prog. Różnie lekarze mówią. Ale jak masz 0,2 np no to raczej nie było
właśnie różnie lekarze mówią. Mi moja gin mówiła, ze powyżej 4 to znaczy, ze była. Niektórzy mówią, że powyżej 10, ale to raczej nieprawda, bo mamy dziewczynę na forum, która utrzymała ciażę z progiem poniżej 10.a, rozumiem. A wiesz może jaka jest granica świadcząca o tym, że na pewno nie było?
Chociaż generalnie mi się wydaje, że Zazuu pisała, że żeby zdiagnozować niedomoge to proga trzeba badać kolejno w 1, 2 i 3dpo (zaznaczam, że to mi się tak wydaje tylko)
a widzisz, to dobrze pamiętałam, że 3 dni pod rząd, ale dni porypałamDo badania niedomogi lutealnej robi się badanie proga 3 dni pod rząd chyba 5,6,7 dpo
A skąd pomysł że u Ciebie problem z progiem?a widzisz, to dobrze pamiętałam, że 3 dni pod rząd, ale dni porypałam
7dpo jest szczyt progaA ile dni po owulacji najwcześniej można zrobic badanie prog by wiedzieć czy była owulacja? (Zastanawiam się czy mogę to dorzucić do innych badań które robię niedługo kontrolnie)
nie ma takiego pomysłu w tej chwili, choć może się pojawi dziś ok. 17A skąd pomysł że u Ciebie problem z progiem?
Ja tez. Caly czas zadaje pytania, kwestionuję i coś sprawdzam Moja siostra ostatnio wysłała mi takiego mema z podpisem „to Ty”nie ma takiego pomysłu w tej chwili, choć może się pojawi dziś ok. 17
A tak serio to lubię możliwie dużo wiedzieć. Moi szefowie ostatnio (po 4 latach!!!) przyznali się, że nazywają mnie "<imie> wszystko chce wiedzieć, wszystko chce przeczytać <nazwisko>"