reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja się z kolei tak podjarałam tym dniem, że chyba pod koniec miesiąca zgodnie z prośbą mojego męża wykonam test.
Biedny, siada na kanapie i mnie głośno informuje, że on jest gotowy do reprodukcji.
Jak ja w tym cyklu się uspokoiłam, tak chłop mi szaleje- wylicza owu, chce testować, reprodukować, itd.

W okolicy własnych urodzin miałam rodzić, to może w okolicy urodzin los mi inny prezent da, skoro zabrał mi ten pierwszy.

A czemu miałaś podwójną dawkę? I jaka to w ogóle jest? Ja chyba miałam 200 albo 250, a jak się bierze podwójną to są dwa zastrzyki czy jeden podwójny?
W sumie nie wiem. Zapewne dlatego, że jestem na stymulacji gonadotropinami i chciała mieć pewność, że pęcherzyk pęknie. Ale ja biorę Zivafert 10 tyś j.m. - podobno to w przeciwieństwie do Ovitrelle bardziej naturalne.
Nie wiem jak należy to brać- ja kupiłam 2 strzykawki itp ale rozrobiłam w jednej z jednym rozpuszczalnikiem. 😂

Najdziwniejsze ze to nie jest mniejsze niż…

Co tu się odjaniepawlilo właśnie?!
Dziwne właśnie, bo zawsze miałam tak
BB74467C-43B6-43D9-AD44-D829EC750BB5.jpeg

reklama
Do góry