reklama
hachette
Fanka BB :)
Zrobię, mam jeszcze 15Jutro i tak zrób test
Ja się z kolei tak podjarałam tym dniem, że chyba pod koniec miesiąca zgodnie z prośbą mojego męża wykonam test.
Biedny, siada na kanapie i mnie głośno informuje, że on jest gotowy do reprodukcji.
Jak ja w tym cyklu się uspokoiłam, tak chłop mi szaleje- wylicza owu, chce testować, reprodukować, itd.
W okolicy własnych urodzin miałam rodzić, to może w okolicy urodzin los mi inny prezent da, skoro zabrał mi ten pierwszy.
Biedny, siada na kanapie i mnie głośno informuje, że on jest gotowy do reprodukcji.
Jak ja w tym cyklu się uspokoiłam, tak chłop mi szaleje- wylicza owu, chce testować, reprodukować, itd.
W okolicy własnych urodzin miałam rodzić, to może w okolicy urodzin los mi inny prezent da, skoro zabrał mi ten pierwszy.
Moonstone
Moderator
Jesteś lepsza niż Mundial!!!Zrobię, mam jeszcze 15
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ech no i nie do uwierzenia jak?
Hope99
W sumie nie wiem. Zapewne dlatego, że jestem na stymulacji gonadotropinami i chciała mieć pewność, że pęcherzyk pęknie. Ale ja biorę Zivafert 10 tyś j.m. - podobno to w przeciwieństwie do Ovitrelle bardziej naturalne.A czemu miałaś podwójną dawkę? I jaka to w ogóle jest? Ja chyba miałam 200 albo 250, a jak się bierze podwójną to są dwa zastrzyki czy jeden podwójny?
Nie wiem jak należy to brać- ja kupiłam 2 strzykawki itp ale rozrobiłam w jednej z jednym rozpuszczalnikiem.
hachette
Dziwne właśnie, bo zawsze miałam takNajdziwniejsze ze to nie jest mniejsze niż…
Co tu się odjaniepawlilo właśnie?!
Zazuu
Dziwne właśnie, bo zawsze miałam tak
Zobacz załącznik 1474747
A weź zrób dziś test jeszcze
Mrufka@@1
Powtórz jutro test bo to wygląda jakby coś się zaczynało ....Dziwne właśnie, bo zawsze miałam tak
Zobacz załącznik 1474747
reklama
Moonstone
Moderator
No właśnie, wiec dla mnie ten wynik jest niejednoznaczny. Nie żebym chciała budzić nadzieje fałszywie ale któraś z dziewczyn miała chyba dwa bez znaku mniejszości i jej wyrabalo później …Dziwne właśnie, bo zawsze miałam tak
Zobacz załącznik 1474747