reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja się z kolei tak podjarałam tym dniem, że chyba pod koniec miesiąca zgodnie z prośbą mojego męża wykonam test.
Biedny, siada na kanapie i mnie głośno informuje, że on jest gotowy do reprodukcji.
Jak ja w tym cyklu się uspokoiłam, tak chłop mi szaleje- wylicza owu, chce testować, reprodukować, itd.

W okolicy własnych urodzin miałam rodzić, to może w okolicy urodzin los mi inny prezent da, skoro zabrał mi ten pierwszy.

A czemu miałaś podwójną dawkę? I jaka to w ogóle jest? Ja chyba miałam 200 albo 250, a jak się bierze podwójną to są dwa zastrzyki czy jeden podwójny?
W sumie nie wiem. Zapewne dlatego, że jestem na stymulacji gonadotropinami i chciała mieć pewność, że pęcherzyk pęknie. Ale ja biorę Zivafert 10 tyś j.m. - podobno to w przeciwieństwie do Ovitrelle bardziej naturalne.
Nie wiem jak należy to brać- ja kupiłam 2 strzykawki itp ale rozrobiłam w jednej z jednym rozpuszczalnikiem. 😂

Najdziwniejsze ze to nie jest mniejsze niż…

Co tu się odjaniepawlilo właśnie?!
Dziwne właśnie, bo zawsze miałam tak
BB74467C-43B6-43D9-AD44-D829EC750BB5.jpeg

reklama
Do góry