reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

No oni tu pobierają i Ty dostaniesz paragon + karteczkę wewnętrzną z labo do odbioru wyników, a wynik jest z diagnostyki 🙃 zaletą tego labo jest to, że z racji tego że jest w przychodni to jest czynne jakoś od 6:00. Wada to właśnie ten odbiór wyników 😵

Labo które każe czekać 2 dni na bete nie ma zalet

reklama
Jestem tu z Wami, ale głównie podczytuje.

Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam. ❤️

Ja mam w pracy kocioł.. niby nie mam czasu myśleć, a jednak gdzieś z tylu głowy ciagle mi dudni „jeszcze miesiąc i minie rok od straty”.

Naprawdę staram się skupić na pracy, świętach… i wszystkich innych bzdurach.
Wam się mogę przyznać, że mi się nie udaje.. wieczorami ryczę w poduszkę z bezsilności… eh.

Dobra wyglądałam się. Trochę mi lepiej.

Ja mam w pracy kocioł.. niby nie mam czasu myśleć, a jednak gdzieś z tylu głowy ciagle mi dudni „jeszcze miesiąc i minie rok od straty”.

Wam się mogę przyznać, że mi się nie udaje.. wieczorami ryczę w poduszkę z bezsilności… eh.

Przytulam 😘

Przytulasek dla ciebie. Mam tak samo. Dokładnie rok temu strata, potem dużo przykrych rzeczy mnie spotkało w życiu i odejście bliskiej osoby, powoli się z nich podnosiłam, ale jest mi ciężko w grudniu. Wszystko do mnie wraca nawet jak nie myślę to jakaś myśl się pojawia. Mimo to jesteśmy silne babki, a co nas nie zabije to nas wzmocni...

Czy te wyniki bety to na piechotę w procesji niosą do komputera🙃???
No nic nie mogę zrobić domu bo wciąż odświeżam forum....

reklama
Do góry