reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja chętna nie jestem, ale pewnie też zostane...
W ogole chcialabym urodzin przed następnymi urodzinami, co oznacza ze max w lutym musiałabym zajść 😅

I zbiorczo gratuluję wszystkim kreseczek i bet!!!
Ja bym musiała do stycznia przy takim założeniu 🤣 Na pewno się uda 🤣🤣🤣
Ja bym musiała sobie wrzucić kilku miesięczny zarodek żeby zdążyć do lutego urodzić😂😂😂

No właśnie się umówiłam na poniedziałek na moni. Zobaczymy, ale dzisiaj lekarz rozłożył ręce trochę.
Bardzo dobrze, ja monitoruje od 7 cykli conajmniej. No ja to sprawdzałam już na różne sposoby 🤷‍♀️ więc nie było, po progesteronie patrząc i temp. po 7mce jedna się pojawiła, chociaż on coś tam mi tłumaczył i raczej i tak mówił, że dalej jest skłonny na stymulację, w sumie u 2 różnych ginekologów byłam na konsultacjach z moją teczka i usg🤷‍♀️ i obaj wypisali stymulację. Ale ludze się, że jednak owu się pojawi a tym cyklu może 😂😂. Dziś 20dc,niby testy owu wychodzą piękne krechy i ból jajników mega, ale to może znaczyć tyle co nic, w poniedziałek mam usg więc zobaczę. A tak to jak okres przyjdzie to zaczynam clo brać 😁

Nie wytrzymałam, siknęłam na pinka jeszcze w celu potwierdzenia że bejbi test sie nie myli 🙈
received_1204085303569714.jpeg

Bardzo dobrze, ja monitoruje od 7 cykli conajmniej. No ja to sprawdzałam już na różne sposoby 🤷‍♀️ więc nie było, po progesteronie patrząc i temp. po 7mce jedna się pojawiła, chociaż on coś tam mi tłumaczył i raczej i tak mówił, że dalej jest skłonny na stymulację, w sumie u 2 różnych ginekologów byłam na konsultacjach z moją teczka i usg🤷‍♀️ i obaj wypisali stymulację. Ale ludze się, że jednak owu się pojawi a tym cyklu może 😂😂. Dziś 20dc,niby testy owu wychodzą piękne krechy i ból jajników mega, ale to może znaczyć tyle co nic, w poniedziałek mam usg więc zobaczę. A tak to jak okres przyjdzie to zaczynam clo brać 😁
No ja mam wolne niedługo, wiec się trochę za to wezmę, zrobię moni w poniedziałek, skonfrontuje z tym, co jest, jeśli nadal owu będzie brak to umowie się na następne, później pomiędzy świetami a Sylwkiem zrobię proga. Jak będzie wskazywał na brak owu to idę 2 stycznia do doktorka. Jeśli spróbuje mnie odesłać, to szukam nowego lekarza.

reklama
No ja mam wolne niedługo, wiec się trochę za to wezmę, zrobię moni w poniedziałek, skonfrontuje z tym, co jest, jeśli nadal owu będzie brak to umowie się na następne, później pomiędzy świetami a Sylwkiem zrobię proga. Jak będzie wskazywał na brak owu to idę 2 stycznia do doktorka. Jeśli spróbuje mnie odesłać, to szukam nowego lekarza.
Jasne, że tak, mój nowy jak spojrzał na wszystko to mówi, że długo było czekane 😂🤷‍♀️

Do góry