Calineczka92
Fanka BB :)
Super, to tym bardziej gratulujęJak dobrze liczę to 15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, to tym bardziej gratulujęJak dobrze liczę to 15
jeszcze raz gratulacje!Jak dobrze liczę to 15
Jeszcze można spokojnie urodzić se lwaPrzecież nie chciałas panny xd
15dpo, 8cs, 30dcPiękna!!! Ile dpo? Który cs?
Jeszcze można spokojnie urodzić se lwa
Mogło mogło, jeśli była owu i jest potwierdzenie, to wszystko jest możliwePatrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzę bo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane z taką datą prędzej urodzę 15.09 niż 15.08
Ale tak serio - bez jaj, nie mogło się udać z dwóch razów bzykania wcześniej co 2 dni i była d*pa blada
Wystarczy jeden zloty strzałPatrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzę bo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane z taką datą prędzej urodzę 15.09 niż 15.08
Ale tak serio - bez jaj, nie mogło się udać z dwóch razów bzykania wcześniej co 2 dni i była d*pa blada
A tak napisałam bo u mnie w otoczeniu ostatnio co druga ma problemy z szyjką przez co poród nieco przyspieszony do 22.08 jest czas lwa a ciąża donoszona to 37 tygodni z 40Patrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzę bo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane z taką datą prędzej urodzę 15.09 niż 15.08
Patrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzę bo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane z taką datą prędzej urodzę 15.09 niż 15.08
Stara jak Ty w grudniu masz sierpniowe owulacje to kiedy masz grudniowe?