eMeczk@
Fanka BB :)
spoko, patrząc na moje statystyki jeśli chodzi o zajście w pierwsza ciąże to na pewno będziemy tu razemJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spoko, patrząc na moje statystyki jeśli chodzi o zajście w pierwsza ciąże to na pewno będziemy tu razemJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
I moją chujową prolaktynę to też tu pokwitnespoko, patrząc na moje statystyki jeśli chodzi o zajście w pierwsza ciąże to na pewno będziemy tu razem
sama na pewno nie! Ja będęJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
Spoko, patrząc na statystyki z ostatnich 28 miesięcy, to będę się z Wami bujać.I moją chujową prolaktynę to też tu pokwitne
Spoko ja się nigdzie nie wybieram.Ja pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
Ja chętna nie jestem, ale pewnie też zostane...Ja pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
Ja bym musiała do stycznia przy takim założeniu Na pewno się udaJa chętna nie jestem, ale pewnie też zostane...
W ogole chcialabym urodzin przed następnymi urodzinami, co oznacza ze max w lutym musiałabym zajść
I zbiorczo gratuluję wszystkim kreseczek i bet!!!
z tego co wiem plamienia mogą oznaczać niski progesteron