pluto_nova
Moderator
czyli wczesna ciąża, gratulacjeU mnie beta 24,11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli wczesna ciąża, gratulacjeU mnie beta 24,11
nie bój nic, ja nigdzie się nie wybioręJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
Ja zostanę, do kwietnia na pewno mamy stopJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
żebyś się nie zdziwiłanie bój nic, ja nigdzie się nie wybiorę
Trzymam kciukiDzięki dziewczyny za wszystkie kciuki i dobre słowa, jestem juz po pobraniu, wynik będzie pewnie 17-18 daleka jestem od entuzjazmu póki co, ale Wasze wsparcie jest nieocenione
chciałabym się zdziwić, ale po moich doświadczeniach się sądzę, że to zrobiężebyś się nie zdziwiła
Spokojnie też tu będęJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
Na początku 2020 beta skoczyła do 8,5 ale na drugi dzień rano dostałam krwawienia i było już po wszystkim. Od tamtej pory cicho szaTo Twój pierwszy cionsz prawda?