królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
O jessssusku kolejnaDziewczyny..... Ja piedole, trzęsę się cała......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jessssusku kolejnaDziewczyny..... Ja piedole, trzęsę się cała......
a jaki mam wybórNo, w sumie byłabym zawiedzona bo pierwszy raz w życiu widziałam kreskę taka blada. Wcześniej raz widziałam fabryczna. Drugiej bym nie zniosla, dlatego ja podziwiam Ciebie
Nie chce być ochydna ale powiem tak po dwójce dziś było plamienie przy podcieraniu różowe, a tak to dosłownie jakieś delikatne brązowe muśnięcia na wkładce.. szyjka wczoraj przy kąpieli była nisko ale zamkniętaA duże te plamienia? Albo czy gadałaś szyjkę?
No i to jest kreska nie pozostawiająca wątpliwości trzymam kciukiDziewczyny..... Ja piedole, trzęsę się cała......
Wiem zazuu wiem o tym wszystkim.. myślę kombinuje jak do labo jechać czym prędzej. Jutro najpóźniej pojadę napewno !Generalnie to przy plamieniach o pozytywnym teście pierwszym krokiem jest zbadanie bety i proga ale uwaga. Nie po to żeby proga natychmiast suplementowac bo to jest po prostu niebezpieczne tylko żeby ocenić szansę ciąży i wziąć pod uwagę różne scenariusze ich rozwoju. Jeśli na etapie starań nie było problemu z progesteronem to w ciąży niski progesteron jest pokłosiem źle rozwijającej ciąży a nie odwrotnie
Wiem zazuu wiem o tym wszystkim.. myślę kombinuje jak do labo jechać czym prędzej. Jutro najpóźniej pojadę napewno !
No i to jest kreska nie pozostawiająca wątpliwości trzymam kciuki
Dziękuje dziewczyny za Waszą wiarę, chciałabym moc się cieszyć, jednak ja póki co jestem mocno sceptyczna. Nawet mnie serce nie ukłuło. Wiecie jak jest, po tylu latach to prędzej bym się spodziewała, ze mi kaktus na czole wyrośnie. Poczekam na betę