reklama
hachette
Fanka BB :)
Moonstone
Moderator
Dalej coś tam jest!Teraz to już w ogóle nie umiem zdjęcia zrobić, biegam po chałupie i robię sesje testom zamiast szykować obiad do pracy
pluto_nova
Moderator
spokojnie, wierzę Ci, i też widzę - pinki mam obcykaneJa wiem, ze na tych zdjęciach prawie nic nie widać, ale przyrzekam, nie jestem pier*olnieta
hachette
Tak, cień nadal jest, ale no nie potrafię tego ocenić, nie są to jebitne jednoznaczne kreskiDalej coś tam jest!
Bolilol
ej ja cos widzę na pierwszym!Ja wiem, ze na tych zdjęciach prawie nic nie widać, ale przyrzekam, nie jestem pier*olnieta
Moonstone
Moderator
Odświeżamy do bety!Tak, cień nadal jest, ale no nie potrafię tego ocenić, nie są to jebitne jednoznaczne kreski
I tak sie jaram
hachette
A o 17 się okaże, ze mamy zbiorowe omamy wszystkie wylądujemy w psychiatrykuej ja cos widzę na pierwszym!
reklama
Bolilol
na moich testach nie ma takich, dwa testy by Ci chyba fabrycznych nie pokazały?Tak, cień nadal jest, ale no nie potrafię tego ocenić, nie są to jebitne jednoznaczne kreski
Ja prdl jestem tak nakręcona, że łażę wokół kominka, zaraz mi z tego napięcia guma w gaciach pęknie!