Nasturtium
Fanka BB :)
Ja właśnie mam mega ochotę na alko dzisiaj, gdyby nie to, że muszę jutro wstać prawie w nocy..Od 22 do 23
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie mam mega ochotę na alko dzisiaj, gdyby nie to, że muszę jutro wstać prawie w nocy..Od 22 do 23
ale osochozi z tym prześcieradłem?
Po prostu robienie dzieci to mokry sportCo prawda nie budziłam z @lady_in_blue jednego wspólnego prześcieradła ale zdarzało nam się wymieniać po robieniu dziecka
A ile dni po owu?Melduje, że @ dalej nie ma test wczoraj robiłam po nocce i negatyw.
Wtf?
16 dniA ile dni po owu?
Ale jak już się napijesz to rozwiąże Ci się język i nam opowieszAbsolutnie niee
Z nikim nie chce więc od 2 lipca nie pije
aaaa o to chodzi, że mokry to wiem, ja przyznaje bez bicia że podkładam ręczniczek bo się nie chce później nie chce zmieniać prześcieradła non stopPo prostu robienie dzieci to mokry sport
U mnie to na okres wkurza mnie nawet oddychaniemWkurzający mąż to może objaw przychodzącej owu, jak myślicie