reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Hej. Wpisalam sie na pauze ale i tak Was caly czas obserwuje i czytam. Odpuscilam kompletnie biore tylko suplementy. Wg apki za 2 dni mam owulacje a moj organizm mnie chyba robi w bambuko. W sobote po poludniu tak mnie naperdzielal jajnik z lewej strony ze musialam sobie wziasc tabletke przeciwbolowa. Po 4 godzinach przeszlo , cyckow to od soboty dotknax nie moge. Oczywoscie przytulance byly z mezem i sa na luzie . Dzisiaj bylosmy na badaniach nasienia ale wynik dopoero za tydzien. Szczerze to nie pamietam zebym miala takie objawy. Zastanawiam sie czy osc do gina ale niewiem czy jest sens i lepiej poczekac
skoro łykasz suplementy, uprawiasz seks bez zabezpieczenia, facet się diagnozuje to chyba jednak nie odpuściłaś 😎

reklama
Ja bym wzięła mniejsza dawkę tak jak radzi @lady_in_blue i z tego co kojarzę @Ceonis też na początku stymulacji miała mniejsza dawke Aromka a potem zwiększała.
Nawet na logikę brzmi to sensownie. Biorę coś pierwszy raz więc zaczynam od mniejszej dawki żeby zobaczyć jak reaguję 🙂

Wiecie z drugiej strony jak ktoś stara się kilka miesięcy i od początku świrował jak nienormalny. Jak dla kogoś monitoring USG oznaczał niepłodność, koniec starań i w ogóle już niczego nie będzie, jak ktoś mając nie tragiczne wyniki nasienia na siłę uważał, że są złe to może faktycznie gdzieś tam się wewnętrznie blokował. Niemniej jednak 12 miesięcy regularnego seksu i w tym czasie jest uznawane za normę i można było robić jedno wielkie NIC

Ja w tym cyklu, aż tak sobie odpuściłam że seks był 2 razy bo była o niego wielka awantura 🤡 ciekawe czy takie odpuszczenie da ciąż

Wiecie z drugiej strony jak ktoś stara się kilka miesięcy i od początku świrował jak nienormalny. Jak dla kogoś monitoring USG oznaczał niepłodność, koniec starań i w ogóle już niczego nie będzie, jak ktoś mając nie tragiczne wyniki nasienia na siłę uważał, że są złe to może faktycznie gdzieś tam się wewnętrznie blokował. Niemniej jednak 12 miesięcy regularnego seksu i w tym czasie jest uznawane za normę i można było robić jedno wielkie NIC

Ja w tym cyklu, aż tak sobie odpuściłam że seks był 2 razy bo była o niego wielka awantura 🤡 ciekawe czy takie odpuszczenie da ciąż
No to u mnie z tą szałową ilością podobnie.

Dlatego jestem tak styrana i znów mam trudny czas w życiu (śpię po 3h na dobę i to z przerwami 😵) że zwyczajnie nie dam rady nasikać jutro na test

u mnie w tym cyklu też zawrotne dwa razy i taki efekt:
318808725_516821243813694_3053418935129576774_n.jpg

Dzień jak kuna codzień

reklama
Do góry