reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Są tutaj dziewczyny po cp. Czy znacie jakieś statystyki, dot. Ryzyka ponownej cp. No i czy jest sens unikania starań przy owulacji, gdzie była cp.

O co mi chodzi. Przed cp nie miałam bóli żadnych. Teraz gdy cykl z owulacja gdzie była cp boli jajnik, cała ta strona. Gdy owulacja z drugiego lewego to nie czuje że mam owulację. Dlaczego tak się dzieje, gdy wcześniej nic nie czułam. mam lęk przed powtórką z rozrywki.

Może ktoś coś napisze mi mądrego. Dziękuję.

reklama
Wiem, że to zabrzmi, jak musztarda po obiedzie, ale w kwestii prowadzenia auta.

Uwielbiam prowadzić, zwłaszcza parkować tyłem- często miny panów są bezcenne, bo przecież babka nie potrafi.
Ja mam w sobie lekką przekorę w stylu: „Że co? Że ja nie potrafię? Ja nie dam rady?”

Prowadzę z jedną ręką na kierownicy.

U nas szczytem było, jak z mamą jechałyśmy na wakacje na południe Francji, a dziadkowi wcisnęliśmy kit (mąż też go musiał bałamucić), że jedziemy na Mazury. I tak było marudzenie, że dwie głupie baby tak daleko jadą, ja prowadziłam. Dla jego dobra i zdrowia psychicznego często zmieniamy prawdę.
Haha witaj w klubie, że jak to ja nie potrafię 😂😂😂💚.

Ps. Kiedyś mi powiedziano, że dziewczyny ze Śląska takie uparte są 😂

Ostatnia edycja:
Są tutaj dziewczyny po cp. Czy znacie jakieś statystyki, dot. Ryzyka ponownej cp. No i czy jest sens unikania starań przy owulacji, gdzie była cp.

O co mi chodzi. Przed cp nie miałam bóli żadnych. Teraz gdy cykl z owulacja gdzie była cp boli jajnik, cała ta strona. Gdy owulacja z drugiego lewego to nie czuje że mam owulację. Dlaczego tak się dzieje, gdy wcześniej nic nie czułam. mam lęk przed powtórką z rozrywki.

Jest klika dziewczyn, ale na pewno @olka11135

Jest ktoś kto mi może wytłumaczy dlaczego az tak by mi się cykl przesunął 🤦‍♀️ bo ja już nie ogarniam.
W tamtym cyklu brałam proga , ale po waszych sugestiach odstawiłam i teraz takie cyrki .
Help 🥲

Jesteś pewna, ze to nie węzły chłonne?
Nie, już dziadostwo zasusza się i znika.

Ja po cp ale już nie mam tego jajowodu ani jajnika - ani problemu, Ale boję się powtórki z str..
Jest ktoś kto mi może wytłumaczy dlaczego az tak by mi się cykl przesunął 🤦‍♀️ bo ja już nie ogarniam.
W tamtym cyklu brałam proga , ale po waszych sugestiach odstawiłam i teraz takie cyrki .
Help 🥲
Ja zaliczylam w tym roku tez 1 cykl 20-dniowy i bezowulacyjny 🤷‍♀️

A teraz dawać 2 kreski i to już.

Pancie powiedzcie mi czy cos jest czy to tylko testowa ? Pojawila sie odrazu po dodaniu kropel moczu. Mam wrazienie ze to testowa.

Załączniki

• 02ddc1e4-eff3-44fb-9d7d-83ea52df247f.jpeg
    02ddc1e4-eff3-44fb-9d7d-83ea52df247f.jpeg
    30 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Do góry