reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Są tutaj dziewczyny po cp. Czy znacie jakieś statystyki, dot. Ryzyka ponownej cp. No i czy jest sens unikania starań przy owulacji, gdzie była cp.

O co mi chodzi. Przed cp nie miałam bóli żadnych. Teraz gdy cykl z owulacja gdzie była cp boli jajnik, cała ta strona. Gdy owulacja z drugiego lewego to nie czuje że mam owulację. Dlaczego tak się dzieje, gdy wcześniej nic nie czułam. mam lęk przed powtórką z rozrywki.

Może ktoś coś napisze mi mądrego. Dziękuję.

reklama
Wiem, że to zabrzmi, jak musztarda po obiedzie, ale w kwestii prowadzenia auta.

Uwielbiam prowadzić, zwłaszcza parkować tyłem- często miny panów są bezcenne, bo przecież babka nie potrafi.
Ja mam w sobie lekką przekorę w stylu: „Że co? Że ja nie potrafię? Ja nie dam rady?”

Prowadzę z jedną ręką na kierownicy.

U nas szczytem było, jak z mamą jechałyśmy na wakacje na południe Francji, a dziadkowi wcisnęliśmy kit (mąż też go musiał bałamucić), że jedziemy na Mazury. I tak było marudzenie, że dwie głupie baby tak daleko jadą, ja prowadziłam. Dla jego dobra i zdrowia psychicznego często zmieniamy prawdę.
Haha witaj w klubie, że jak to ja nie potrafię 😂😂😂💚.

Ps. Kiedyś mi powiedziano, że dziewczyny ze Śląska takie uparte są 😂

Ostatnia edycja:
Są tutaj dziewczyny po cp. Czy znacie jakieś statystyki, dot. Ryzyka ponownej cp. No i czy jest sens unikania starań przy owulacji, gdzie była cp.

O co mi chodzi. Przed cp nie miałam bóli żadnych. Teraz gdy cykl z owulacja gdzie była cp boli jajnik, cała ta strona. Gdy owulacja z drugiego lewego to nie czuje że mam owulację. Dlaczego tak się dzieje, gdy wcześniej nic nie czułam. mam lęk przed powtórką z rozrywki.

Jest klika dziewczyn, ale na pewno @olka11135

Jest ktoś kto mi może wytłumaczy dlaczego az tak by mi się cykl przesunął 🤦‍♀️ bo ja już nie ogarniam.
W tamtym cyklu brałam proga , ale po waszych sugestiach odstawiłam i teraz takie cyrki .
Help 🥲

Jesteś pewna, ze to nie węzły chłonne?
Nie, już dziadostwo zasusza się i znika.

Ja po cp ale już nie mam tego jajowodu ani jajnika - ani problemu, Ale boję się powtórki z str..
Jest ktoś kto mi może wytłumaczy dlaczego az tak by mi się cykl przesunął 🤦‍♀️ bo ja już nie ogarniam.
W tamtym cyklu brałam proga , ale po waszych sugestiach odstawiłam i teraz takie cyrki .
Help 🥲
Ja zaliczylam w tym roku tez 1 cykl 20-dniowy i bezowulacyjny 🤷‍♀️

A teraz dawać 2 kreski i to już.

Pancie powiedzcie mi czy cos jest czy to tylko testowa ? Pojawila sie odrazu po dodaniu kropel moczu. Mam wrazienie ze to testowa.

Załączniki

• 02ddc1e4-eff3-44fb-9d7d-83ea52df247f.jpeg
    02ddc1e4-eff3-44fb-9d7d-83ea52df247f.jpeg
    30 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Do góry