Kaala
Fanka BB :)
Zrobię jutro rano i w środę , akurat mam w domu testyNie chcę naciskać, ale może tak w środę byś wykonała test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobię jutro rano i w środę , akurat mam w domu testyNie chcę naciskać, ale może tak w środę byś wykonała test?
Widzę, że post edytowany... Czy było w nim zdjęcie tych pryszczy spod pachy?To ja mam *obrzydliwe* podskorne 3 ułożone w uśmiech i to pod pachą, co opuszczę rękę napier.....lają ..... nie muszę dodawać, że ten uśmiech jest szyderczy ? Jak oceniacie? Cionsz może podwójny ?
Za bardzo Was szanujeWidzę, że post edytowany... Czy było w nim zdjęcie tych pryszczy spod pachy?
Jesteś pewna, ze to nie węzły chłonne?To ja mam *obrzydliwe* podskorne 3 ułożone w uśmiech i to pod pachą, co opuszczę rękę napier.....lają ..... nie muszę dodawać, że ten uśmiech jest szyderczy ? Jak oceniacie? Cionsz może podwójny ?
A globulki i seks się wykluczają?Cały dzień odświeżam z nadzieją że nacieszę oko pozytywnym testem koleżanki z wczoraj no nic oby faktycznie miała te dwie krechy i poprostu ze szczęścia zapomniała o nas
Ja dziś ból cyców taki piekący po bokach ale taki dosyć delikatny, w środę testuje i jak będzie negatyw to wykupuje receptę na tego grzyba w pipce -,-
Pozatym dziś mnie mąż poinformował że po świętach musi jechać na 2/3 dni w delegacje no i oczywiście pojedzie idealnie w owulacje, także już mam w głowie stracony cykl.. no cóż przynajmniej tego grzyba wylecze bez kombinacji kiedy seksić a kiedy globulka..
Widziałam dyskuje nt parkowania. Powiem tak, parkować tyłem nie umiem/boje się ale po Waszych komentarzach podejmę jakieś próby przy najbliższej okazji
Teoretycznie nie, ale nie bardzo wiem jakbym to miała fizycznie ogarnąć bo u nas seks możliwy tylko wieczorami a globulki aplikuje się na noc. Biorąc pod uwagę że nasze dziecię chodzi spać dość późno to przeważnie po seksie odrazu idziemy nyny a tu bym chciała odczekać z aplikowaniem globulki co by tych pleminkow wszystkich nie wybić. Więc tak myślałam że jak co to np z godzinę po seksie globulka i do spania dopieroA globulki i seks się wykluczają?
Również kocham prowadzić.Wiem, że to zabrzmi, jak musztarda po obiedzie, ale w kwestii prowadzenia auta.
Uwielbiam prowadzić, zwłaszcza parkować tyłem- często miny panów są bezcenne, bo przecież babka nie potrafi.
Ja mam w sobie lekką przekorę w stylu: „Że co? Że ja nie potrafię? Ja nie dam rady?”
Prowadzę z jedną ręką na kierownicy.
U nas szczytem było, jak z mamą jechałyśmy na wakacje na południe Francji, a dziadkowi wcisnęliśmy kit (mąż też go musiał bałamucić), że jedziemy na Mazury. I tak było marudzenie, że dwie głupie baby tak daleko jadą, ja prowadziłam. Dla jego dobra i zdrowia psychicznego często zmieniamy prawdę.