LadyCaro
Fanka BB :)
u mnie kieliszek z wyborowej już uruchomiony na owulakiKieliszek z bolsa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie kieliszek z wyborowej już uruchomiony na owulakiKieliszek z bolsa
Do zeszłego miesiąca lałam na patyk biorąc przykład z @LadyCaro ale teraz zmieniam strategiemówisz, że warto wyciągnąć lepsze szkło? Hmm. Muszę poszukać kieliszka po babci.
laski ej ale co to za smuteczki, ja to się cieszę może to dobry znak!!??Ja mam dzisiaj zjazd
Głowa mi chce pęknąć, jajniki i podbrzusze chyba mają epogeum i tempka trochę wzrosła.
Błagam…
chyba odkryłam dlaczego mi się nie udaje… mam zły sprzęt. Jutro zdecydowanie sikam w kryształy!Co Wy wiecie o naczyniu na siuśki.
Ja sikam do whiskaczówki Jim Beam lub so słoika po Nutelli.
Brzmi jak wyjaśnienie zagadki z wczorajszego odcinka "Ślubu od pierwszego wejrzenia"ja to samo, a potem zawijam je w papier przed wyrzuceniem, zeby nie znalazł
To ja już całkiem nie mam szans, sikam do plastikowego kubeczka na syropekchyba odkryłam dlaczego mi się nie udaje… mam zły sprzęt. Jutro zdecydowanie sikam w kryształy!
Jak mi się uda to będę Wam polecać ta metodę.
Nie oglądałam, ale kojarze pary. Co tam odwalili?Brzmi jak wyjaśnienie zagadki z wczorajszego odcinka "Ślubu od pierwszego wejrzenia"