reklama
Misialina
Fanka BB :)
Kurde nie wiem ale moja Malwina nie zrobiła kupki wczoraj, nie wiem czy to przyczyna podania jej nowych pokarmów...wczoraj i przedwczoraj zjadła marchewkę wiec nie powinno być zatwardzenia....a jesli chodzi o łyżeczki to polecam silikonową z NUBY
looz malwinka moj tez odpuscil sobie kupke 2 dni temu po zupce..ale poki go nic nie boli to sie nie przejmuje dzisiaj na obiad znow jarzynkowa ale z ziemniackami i porem
juz niedlugo armagedon bo malego polozylam na drzemeczke przed obiednią i jak sie obudzi to jemy obiadek
kusi mnie zeby zrobic mu zupke sama..z ziemniaczkow i marchewki np... jak myslicie moge?
bo niestety ale te sloiczki troche kosztują :-/
juz niedlugo armagedon bo malego polozylam na drzemeczke przed obiednią i jak sie obudzi to jemy obiadek
kusi mnie zeby zrobic mu zupke sama..z ziemniaczkow i marchewki np... jak myslicie moge?
bo niestety ale te sloiczki troche kosztują :-/
_Angel_
Mama małej stokrotki
Moja Bianka dostała wczoraj na spróbowanie troszkę soczku marchewkowo-jabłkowego.Na początku miała dziwna mine ale jej posmakowało.Nic sie po nim nie działo wiec dzisiaj dostała kolejna porcje,aż cała sie telepała jak dawałam jej go dzisiaj.
Ironia ja sama mam zamiar robić zupki dla Bianka,co to za polityka ugotować marchewkę czy ziemniaczka i zmiksować,a przynajmniej taniej wyjdzie.
Ironia ja sama mam zamiar robić zupki dla Bianka,co to za polityka ugotować marchewkę czy ziemniaczka i zmiksować,a przynajmniej taniej wyjdzie.
traschka
Mama Marysi
Ironia ja niedługo dostanę marchewkę z działki od babci i zmierzam z niej coś ugotować i zamrozić. Jeśli masz dobre źródło warzyw nie pryskanych i nie rosnących przy autostradzie to jak najbardziej możesz sama gotować!
reklama
to np mi sie podoba, ceny niewygorowane http://www.biovert.pl/musze poszukac bo nie widzialam niczego takiego w okolicy :-(