reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

Zobaczę jak to u nas wyglada, jak Bartek się obudzi :) Poza tym tutaj też wzrost gra rolę, jedno dziecko waży 9kg i ma 70cm, inne z ta samą wagą 75-77 nawet... wtedy nóżki dłuższe i tyłek siłą rzeczy szczuplejszy ;)

reklama
Zebra, nasz ma chyba spory tyłek, bo właśnie długi jest- ostatnio miał wzrost w 75 c a wagę w 50:tak:

o Ironia, to może też 4+ kupię, dzięki!

No to u nas wygląda to tak :)

1.jpg2.jpg

Widzisz, też prawie do kolanek;)) Podobnie jak u nas, jak przeskoczymy z numeracją wyżej, to będą mieć do samych kolanek czyli prawidłowo:)) Choć jeden nr 4 a drugi nr 5:))

Andariel, a ile Leoś waży?

niedwno ważył 9.500, myślę, że sporo nie ruszył, bo jest wiercipiętek;
dziewczyny no i ta rozmiarówka jest jednak trochę inna w róznych firmach - pamiętam, że pampersy 3 były mniejsze od babydream w tym samym rozmiarze; a my tych rossmannowskich używamy właśnie:tak: zdecydowanie w 4 jest luźniej - wygodniej:tak:

jejku, aż mi się zrobiła żal tego mojego synka - bo go tak ściskałam w tych 3 marnych:zawstydzona/y: i faktycznie, po chwili gdy pampek osiusiany, to już jajca pogniecione były:zawstydzona/y: głupia matka:no: a przecież on miał wodniaczka do obserwacji właśnie w jąderkach - a taki ścisk na pewno mu nie pomaga:no: no od zawsze mówiłam, że nie znam się na synkach...

reklama
Do góry