reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
nie martw się Evka ja też się męczę od poniedziałku z mm i czekam aż młody załapie, przyjdzie pora to będą wcinać, mam taką nadzieję;-)
Aestima
Fanka BB :)
NIe, jeszcze 4, ale jakoś chyba ciasno.... Ponoć u chłopców pielucha ma być do kolan ze wzgl. na jajka A od ilu kg są 5? Bo ponoć powinno się zmieniać ok 2 kg wcześniej... Miesio pewnie 9 z hakiem ma... Zobaczymy w poniedziałek:-)
Mgordon, on już nie jest taki gigant, nawet dosyć drobny się robi- taki w sam raz
Mgordon, on już nie jest taki gigant, nawet dosyć drobny się robi- taki w sam raz
No przeciez widziałam ostatnio;-) nawet na buzi jest smuklejszy i te uszka
Ale co do pieluch 5 (11-25kg) moze 4+ (9-20kg)? Do kolan? ale jak pełna? Czy jak mu zapne to ma siegac do kolanek? Muse pozyczyc od Miesia jedna 4 i sprawdzic czy jest róznica;-)
Ale co do pieluch 5 (11-25kg) moze 4+ (9-20kg)? Do kolan? ale jak pełna? Czy jak mu zapne to ma siegac do kolanek? Muse pozyczyc od Miesia jedna 4 i sprawdzic czy jest róznica;-)
mysia23
mama dwójeczki
Kurcze pierwsze słysze..my % to mielismy jak Filip miał 1,5 roku...NIe, jeszcze 4, ale jakoś chyba ciasno.... Ponoć u chłopców pielucha ma być do kolan ze wzgl. na jajka A od ilu kg są 5? Bo ponoć powinno się zmieniać ok 2 kg wcześniej... Miesio pewnie 9 z hakiem ma... Zobaczymy w poniedziałek:-)
Julia ma 3 jeszcze i jeszcze spokojnie ze 2 paczki zużyjemy...choć wazy 8,6kg, to taka chudziutka jest
A obiadki narazie słoikowe Julia zjada, chyba, ze ja gotuje zupę w domu, rosołek albo ryżowa to wtedy jej sie trafi trochę wcześniej odlanego z makaronem albo ryzem..albo ziemniaczków trochę i marchewki gotowane mięso z kury - wszystko pociapane...
Ostatnia edycja:
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a ja mam pytanie co do smoczków butelkowych - ja mam zestaw aventu i do tej pory używałam smoczków 1ek, tylko jak daje mleko z kaszką na noc daje smoczek z większą dziurką tzn 2kę, a Wy jak robicie? jakiej wielkości smoczki używacie?