reklama
zufikowo: Naleśniki jaglane, bez mąki pszennej i cukru wy tak o tej kaszy jaglanej to natkenlam sie na te nalesniki i chyba wyprobuje...to u mnie dzis rosół z kasza jaglana,zeby nie było
Budyń jaglany z dyni i brzoskwini | gotuj zdrowo! a tak w ogóle to pychota ten budyń, choć ja nie zmiksowałam aż na taką gładką masę, nigdy bym nie pomyślała, że połączenie dynia+brzoskwinia+figa (zamiast daktyli) jest tak pyszne, Emi nawet poprosiła o dokładkę;-)
zrobiłam! - pyszny, budyń zrobiłam tak jak w przepisie, ale zamiast malin i jeżyn dodałam borówki - od razu poczułam się zdrowiej
na blogu nowość Jaglane kluseczki z burakiem i brokuły | gotuj zdrowo!
budyn bardzo mi smakował i mojej siostrze i dzieciakom, mąż niestety popatrzył na mnie błagalnie "nie każ mi tego jeść". tak czy siak naprawde smaczny ten budyń
budyn bardzo mi smakował i mojej siostrze i dzieciakom, mąż niestety popatrzył na mnie błagalnie "nie każ mi tego jeść". tak czy siak naprawde smaczny ten budyń
traschka
Mama Marysi
Kurcze, takie wspaniałe rzeczy robicie, a Marysia w ogóle tego nie przełknie. Konsystencja kaszki u niej odpada, zbiera ją na wymioty Nie zje kaszki, kisielu, budyniu, owsianki, płatków z mlekiem... i nie chodzi tu o smak tylko właśnie o konsystencję. U nas codziennie na śniadanie i kolację kanapki/tosty/jajecznica strasznie to monotonne.
reklama
Trasiu niektórzy tak mają - Mati też nie zje, choć samą kaszę jaglaną gotowaną pół na pół woda/mleko zje!
Jogurty owszem naturalny czy te deserki z babydream - są tam też budynie ale jak ja zrobie taki normalny to aż mu na wymioty idzie
Ja od zeszłego tyg staram sie aby jaglana była co najmniej 3 razy w tyg na razie mi sie udaje no i gotuję zupy wg 5 przemian rozgrzewające :-)
Jogurty owszem naturalny czy te deserki z babydream - są tam też budynie ale jak ja zrobie taki normalny to aż mu na wymioty idzie
Ja od zeszłego tyg staram sie aby jaglana była co najmniej 3 razy w tyg na razie mi sie udaje no i gotuję zupy wg 5 przemian rozgrzewające :-)