reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
taki zwykly czopek glicerynowy jak dla doroslych?
moze ja tez sprobuje, dzisiejsza noc znowu do bani, czy ja sie kiedys wyspie :eek:
jak Julek wkoncu zasnal to Jas wstal i trzeb mu bylo dac flache

wiecie co...boli mnie lewy sutek
szlag człowieka może trafić, bo po 6 tygodniach powinien się był już przyzwyczaić prawda?

z prawej piersi karmienie jest przyjemne, bezbolesne, ale z lewej...grrr....

mam pytanko:
jak tam wasza dieta mamy karmiącej?
wprowadzacie jakieś nowe "cięższe" potrawy?

Agutek - ja nie wprowadzam, bo chcę spać w nocy ;-) :-)
Wczoraj zjadłam zupę z niewielką ilością przecieru pomidorowego i noc była nieciekawa.. Dziś zjadłam sałatę zieloną - zobaczymy, jak mały zareaguje :eek:

Agutek - ja nie wprowadzam, bo chcę spać w nocy ;-) :-)

;-) :-p :laugh2:

ja sobie ostatnio pozwalam i aż się boję, że dopadną mnie tego konsekwencje :baffled:

generalnie narazie córa dzielnie znosi moje wybryki i mam nadzieję, że tak jej zostanie :cool2:

dziś zlądowaliśmy w restauracji na obiedzie - jadłam trochę zupy gulaszowej i spaghetti z czystym sosem pomidorowym bez dodatków...zobaczymy jak będzie wyglądała nocka :-p

a poza tym to ciągle jestem głodna :rolleyes2:
idę zrobić sobie zatem bułę :-p

rany...ja znowu jestem głodna :rolleyes2:

wydaje mi się, że przyczyną jest to, że dzieci z nas dużo wyciągają...a szczególnie tego co w nas najlepsze - same witaminki :-)

reklama
dziewczyny dzieciz was ciagna wiec przynajmiej chudniecie
a ja musze diete trzymac zeby chociaz deczko zgubic
bo pijawka ju znie ciagnie ;-)

ale musz eprzyznac ze mialam dola i stresa i martwilam sie tym ze tylko flaszke be d emu dawala
a teraz juz sie z tym oswoilam i jakos mi wygodnie
i wiecej czasu mam
bo to pompowanie tez zajmowalo duzzzooo czasu
tylko cycki flaki sie zrobily:-( :-(
od tego mojego wygniatania chyba :-( :-( :-(

Do góry