Lajla83
Fanka BB :)
ja wprowadziłam butelkę raz dziennie ale już parę dni przed wprowadzeniem coś mała po jedzeniu denerwowała się a od dzisiaj karmię ją z dwóch piersi i podaje jeszczę butelkę jutro idę do pediatry na ważenieRoksi - u nas też podobnie, idą najpierw obie piersi a potem butla, czasem dochodzi do 90 ml...zaczynam od 30 ml, jak jeszcze głodny to dorabiam po 30 ml. Ale nie poddaje się i nie zaczynam od razu od butli , jak juz ewidentnie wyssie piersi albo sie rzuca bardzo, wtedy biegne po butelke.
blueberry77 wiem że się nie najada bo jak ją odstawiam to płacze a zresztą piersi mam miękkie:-(
bo to jest tak Natalka śpi od 20 budzi się na karmienie ok 5 daje jej pierś później budzi się o 8 dostaje drugą dalej o 11 dostaje ta pierś z 5 rano a tam pustki nie napływa tak szybko pokarm
ja Natalka zaczeła przesypiać noce to z piersi mleko tryskało w nocy aż miałam mokrą koszulę tak było przez 2 dni, później laktacja się unormowała i nie maiałam takiego nawału a wczoraj moja córka obudziła się o 2 w nocy głodna a tu pustki coś tam wyciągneła ale nie za dużo