reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
a moja wybierze to co lubi, a resztę wyciągnie i powie "nie lubię tego, nie chcę tego"
nie da się absolutnie oszukać :no:

menu dzisiejszego dnia:
śniadanie: mleko,plasterek szynki, 2 plasterki pomidora
na spacerze: mleczna kanapka
obiad: nic
w drodze powrotnej zaczęła jeść chleb z pasztetem i zasnęła przy nim:dry:
jak się obudziła wypiła mleko

oszaleję :baffled:

nie ma co sie martwic Agutku moja dzisiaj na sniadanie zjadla NIC :angry: i tak do tej pory :angry: na miescie podziumala kilka frytek :sorry2:

a mleka nie pija w dzien tylko i wylacznie w nocy :nerd:

Hej
Moja też od jakiegoś czasu straszny niejadek się zrobiła.:-(
Rosół jak jest to zje całą miseczkę albo zupę.
Rano i wieczorem 250 ml mleka z 4 łyżeczkami kaszki.
9-10 jajecznica albo bułka maślana z kabanosem.
obiad przed 14 ale tylko trochę coś podzióbie.
Uwielbia czekolade i chrupki ale musimy to trochę ograniczać.
Warzyw ostatnio je bardzo mało:-(

hmmm tylko u nas jest jedna zasada, jak nie zje śniadania albo obiadu to nie ma bułek ani żadnych przegryzaczy do następnego posiłku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutek ja przy każdym pobycie poza domem mówię: wracajmy! bo Zosia się umoży:baffled: i też mnie denerwuje jak Ciebie:confused:

roksiczyli nadal gotujesz osobno dla Natalki? skoro codziennie zupa? czy Wy też jecie takie gęste?

mi właśnie bardzo zależy na tym, żeby Z jadła to co my, żeby nie było cudowania:no: wiadomo raz jest obiad mniej wartościowy - rosół;-) a drugi raz zupa jarzynowa i kasza, my tak jemy właśnie i szczyt marzeń by Mróweczka też zechciała:sorry2:

dziś jej dałam jakiś stary słoiczek (kupiony rok temu, ważny do listopada) bo się zapodział, zjadła ale musiała mieć zabawki:dry: z dwojga złego wolę to niż tv:confused:

no tom se pogodała!:-D

reklama
madzikim u nas jest tak że mój m jada w pracy ja jestem z tych co nie muszą jeść obiadów:sorry2: gotuje ale nie codziennie:no: młoda zupy wcina prawie codziennie:tak:

Do góry