reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój młody nie używa butli od ponad roku. Pije z kubka z rurką. Z tym że on mleko pije tylko raz dziennie właściwie.
Blueberry77 - ale Twój maluch sam zrezygnował z butelki czy jakoś go oduczałaś?
Ja mam dylemat, bo pediatra uważa, że dziecko do 3 roku życia powinno pić mleko, a mój mały je pije ale tylko wyłącznie z butli...nawet mleka smakowego nie chce ani kakao...no i usypia przy butli...
Ja mam dylemat, bo pediatra uważa, że dziecko do 3 roku życia powinno pić mleko, a mój mały je pije ale tylko wyłącznie z butli...nawet mleka smakowego nie chce ani kakao...no i usypia przy butli...
blueberry77
To było tak, że chciałam go oduczyć jedzenia w nocy i wymieniłam smoczek w butli na ustnik. Nie był jakoś bardzo przywiązany do smoczka, więc poszło bez problemu. Potem nie pił mleka przez rok w ogóle, ostatnio dopiero zaczął. Dawałam mu dużo jogurtów, ser żółty, kaszkę. W zupełności te produkty wystarczają.
Lajla83
Fanka BB :)
Roksi
małpa jestem ale jestem anty na osoby wpadające raz na bardzo długi czas z zapytaniem o jedzenie czy pochwalić się wagą dzieckaRoksi23- zadalam proste pytanie....
A
Agutek
Gość
moja córka jak tylko skończyła rok zaczęła pić w bidonie ze słomką
zabrałam wszystkie butle ze smoczkami i wyrzuciłam
nie musiałam oduczać, uczyć ani nic, po prostu pewnego dnia dostała bidon i tyle
zabrałam wszystkie butle ze smoczkami i wyrzuciłam
nie musiałam oduczać, uczyć ani nic, po prostu pewnego dnia dostała bidon i tyle
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
mój nigdy nie pił mleka z butelki ze smokiem, bo w ogóle nie pije mleka, ale herbatkę juz od bardzo dawna pije z bidonu ze słomką, albo z kubeczka
Roksi ;-);-);-)
Roksi ;-);-);-)
blueberry77
Ja się z Tobą generalnie zgadzam, ale akwamaryn jest lutówką i wpadła do nas gościnnie. Tak mi się przynajmniej wydaje ;-)małpa jestem ale jestem anty na osoby wpadające raz na bardzo długi czas z zapytaniem o jedzenie czy pochwalić się wagą dziecka
reklama