reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

zdaje się, że Wiki - Ewy też mało waży i Tolcia? bo reszta dziewczynek chyba cięższa...

Wczoraj ważyłam córcię - 8800g. Niewiele, ale ja się cieszę, bo to oznacza że w ciągu ostatniego m-ca przybrała na wadze 300g, ostatnio było tylko 100 czy 150g. Tak więc istnieje podejrzenie, że jednak pani doktor miała rację mówiąc, że córcia ma skazę białkową.

A dzis w ramach testowania mleka sojowego dalam mu mleko z cornflaksami i o dziwo jadl i nie pluł mlekiem choc ma specyficzny smak.

Ja dawałam Wiktorii waniliowe mleko, bardzo jej smakowało. Teraz daję naturalne, myślałam że nie będzie chciała pić, a tu niespodzianka - też jej smakuje.

Możemy pomarzyć. Chyba, że jest bez mleka;-)

reklama
Czy wasze dzieci jedzą truskawki? Bo K. wypluwa :baffled:.
blueberry ja odpowiem, bo inni chyba śpią;-) Za pierwszym razem jak dałam to wypluła, za drugiem tez, a teraz nie można jej odciągnąć od miseczki z truskawkami. Je bez cukru, bo jak dawałam z cukrem to lizała i pluła (nie smakowało jej).

blueberry ja odpowiem, bo inni chyba śpią;-) Za pierwszym razem jak dałam to wypluła, za drugiem tez, a teraz nie można jej odciągnąć od miseczki z truskawkami. Je bez cukru, bo jak dawałam z cukrem to lizała i pluła (nie smakowało jej).
To może mojemu też kiedyś zasmakują :tak:. Może były kwaśne...

Karol dzisiaj dostał mleko z lanymi kluskami na sniadanie. Podobno pochłonął jakąś niesamowitą ilość :szok:. Potem na kolację jeszcze zjadł resztki :-). Mleko było zwykłe z worka :zawstydzona/y:. Babcia zrobiła mu też koktajl truskawkowy z jogurtu. Wcinał go łyżeczką. Muszę w końcu kupić ten bidon.

reklama
Do góry