reklama
A
Agutek
Gość
ja właśnie na podwieczorek zrobiłam małej biały ser z jagodami i ich sokiem - z weków teściowej ;-)
oczywiście pierwsza reakcja na nowość to automatyczne wyplucie wszystkiego, ale potem zaczęła jeść
oczywiście pierwsza reakcja na nowość to automatyczne wyplucie wszystkiego, ale potem zaczęła jeść
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja chyba wracam do słoików. Ostatnio zrobiłam młodemu rybę, buraczki i ziemniaki i o mało nie zwymiotował .
madzikm
Mamy lutowe'07
Ja chyba wracam do słoików. Ostatnio zrobiłam młodemu rybę, buraczki i ziemniaki i o mało nie zwymiotował .
nie poddawaj się!:-)
agutek - nieźle się zgrywamy
A
Agutek
Gość
no ty mnie natchnęłaś, bo jak napisałaś o tym to przypomniało mi się, że jak córcia miała biegunkę to teściowa przywiozła 3 słoiki jagód...wtedy tych jagód nie tknęła, a dzisiaj jak wymieszałam z serem to zjadła
madzikm
Mamy lutowe'07
no ty mnie natchnęłaś, bo jak napisałaś o tym to przypomniało mi się, że jak córcia miała biegunkę to teściowa przywiozła 3 słoiki jagód...wtedy tych jagód nie tknęła, a dzisiaj jak wymieszałam z serem to zjadła
po raz kolejny okazuje się, że forum jest potrzebne;-)
a jagódki nawet dobre są na problemy brzuszkowe, mi mama właśnie na to dała, ale spożytkowałam w innym celu
ewa0381
Fanka BB :)
blueberry a jak Karolek? Myślisz, że po spróbowaniu domowego jedzonka bedzie chciał sloiczki?Ja chyba wracam do słoików. Ostatnio zrobiłam młodemu rybę, buraczki i ziemniaki i o mało nie zwymiotował .
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Problem w tym, że on lubi słoiczki
A
Agutek
Gość
Bo wbrew pozorom słoiczkowe dania są całkiem smaczne
reklama