reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
mój Piotrek jada taka wypasioną zupkę tzn gotuje warzywa na mięsie, czyli wychodzi na rosół, do tego dodaje makaron - gwiazdki,
zeby mu urozmaicić zmieniam skład warzyw, najbardziej lubi brokuła
zeby mu urozmaicić zmieniam skład warzyw, najbardziej lubi brokuła
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ewelina, a miksujesz to?
ewa0381
blueberry pytanie nie do mnie, ale mnie zaciekawiło skąd takie pytanie?Ewelina, a miksujesz to?
Miksujecie jeszcze dzieciom jedzenie?
A jeśli chodzi o zupy to zaprawiam śmietaną i nic się nie dzieje. A rosół uważam za coś najzdrowszego, a nie szkodliwego A może dziś juz nic nie ma zdrowego wg lekarzy...
malaga
Szczerze powiedziawszy nie wiem Nigdy nie byłam w komisji rekrutacyjnej i jakoś się nie interesowałam Ale spytam, jeśli chceszMalaga, a wiesz za co sa przyznawane punkty przy naborze do przedszkola? Ja wiem, że za pracujących rodziców, za samotnego rodzica, za żłobek, za starsze rodzeństwo (?). I za co jeszcze?
No właśnie, a propo mięsa - codziennie dzieciom dajecie?? Bo ja Piotrusiowi nie.. Już kilka dni nie jadł wogóle mięska Na jutro mu kurczaczka ugotuję
A
Agutek
Gość
ja daję codziennie
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No, ja miksuję. Głównie dlatego, że z reguły gotuję więcej i zamrażam. A poza tym szkoda mi tej wody z jarzyn (w niej zostają wszystkie witaminy), a nie wiem jak inaczej ją podać. Oddzielnie wodę, oddzielnie jarzynę, mięsko? Jakoś cały czas mi się wydaje, że powinnam młodego zdrowo karmić i ciągle robię mu jedzenie opierając się na schemacie żywienia. Dlatego zapytałam, czy dajecie oprócz zupy mięso i warzywa, bo zupa to głównie wywar. Pewnie przesadzam ;-)blueberry pytanie nie do mnie, ale mnie zaciekawiło skąd takie pytanie?
Miksujecie jeszcze dzieciom jedzenie?
Nie kłopocz się :-). Myślałam, że coś ci się obiło o uszy :-).Szczerze powiedziawszy nie wiem Nigdy nie byłam w komisji rekrutacyjnej i jakoś się nie interesowałam Ale spytam, jeśli chcesz
Mięso daję codziennie (patrz wyżej :-))
Lajla83
malaga ja też żółtko zaniedbałam ale raz w tygodniu młoda je jajeczniceZastanawiam się, czy mogę w ten sposób małemu zaszkodzić.. Żółtka też mu nie daję regularnie
Ostatnio robiliśmy morfologię i wyszła super
mięcho jemy co dziennie a morfologii nigdy nie robiłyśmy może powinnam iść zrobić
reklama