reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

Aha, ja jeszcze przez pierwszy miesiac wcinalam jakies kulki homeopatyczne
Nie pamietam nazwy, ale w aptece powinni wiedziec, laktacyjne czy jakos tak :eek:

anija czy to czasem nie granulki homeopatyczne Ricinus Communis 5CH na pobudzenie laktacji :confused:
własnie jedna lutówka o nich dzisiaj pisała, może toto samo... :happy:

reklama
HURA!!!!! POKONAŁAM JE!!!!!!!CHODZI O MOJE CYCOLE!!!JUŻ DUŻO LEPIEJ!
TYLKO POPĘKANE JESZCZE SUTKI - KRWAWIĄ CZASAMI! ALE I Z TYM SOBIE PORADZĘ:-) :tak: :tak: ;-)

Miloku gratuluje wytrwałości - przypomniałam sobie, że dziewczyna w szpitalu piła zwykłe mleko by pobudzic laktacje:tak: Oczywiście jest ryzyko, bo mleko uczula ale nie wszystkich:tak: :tak: :tak:

anija czy to czasem nie granulki homeopatyczne Ricinus Communis 5CH na pobudzenie laktacji :confused:
własnie jedna lutówka o nich dzisiaj pisała, może toto samo... :happy:

tak dokladnie to :tak:

stworzylysmy z wrzesniowkami porzepis na pobudzenie laktacji, pamietam ze niejedna plakala ze nie ma mleka, w tym ja ;-)
odgrzebie i wkleje, moze ktos skorzysta

u mnie mleka jakby krople wiecej

moze bawarka robi swoje

no i odsysam wiecej chyba

Malaga moje sutki tez zmasakrowane
bola jak cholera

Anija watek super
o rozgrzewanieu [piersi nie slyszalam
wyprubuje napewno :tak: :tak:

Magda gratuluje wygranej :tak: :tak: :tak:
ja wcinam platki z mlekiem
daje sobie jeszcze chwilke
jeszcze paree dni na rozbujania sie

O, o tym jeszcze nie słyszałam. Dobrze wiedzieć.
Ja mam herbatkę Hippa.
Któraś może korzystała? Działa??
Moja siostra mówi, że nie działa..

Mam herbatkę Fito-mix Herbapolu, dziś zaczynam picie - ponoć po tym też jest dużo pokarmu, jak po bocianku :tak:

A tak ogólnie to mam problem jak miloku :-( Małemu jest ciągle mało.. Noc przetrwałam, ale dziś mu już dałam troszkę Bebiko...

Ale nie poddaję się jak miloku ;-) Będę walczyć dalej z cycuchami :-D Chciałabym karmić piersią :tak:

Oj biedactwa:-( Walczcie o każdą kropelke - warto:tak:
A ja zaczymam czerpać przyjemność z karmienia:tak: Nawał ustapił, tylko czasami boli bo sutki nadal sie goja:tak: Ale to cudowne uczucie jak maluszek się przyssie i ciagnie cycunia a kącikiem ust wypływa mu mleczko:tak: :-) :tak: Idzie Nam coraz lepiej:tak:

A dziś mój aniołek skończył TYDZIEŃ:-) :-) :-) Ale ten czas leci......:-)

Malaga ty tez masz taki problem ,witaj w klubie

tylko pompuje i pompuje
duzo czasu mi to zajmuje :baffled: :baffled:

ale coz jak trzeba to trzeba:tak:
niunis wymaga:tak:

Magda serdeczne gratulacje dla twojego tygodniaka :tak: :tak: :tak:

jak ten czas leci nie :tak:

moj tristanek jutro ma tydzien:tak: :tak: :-) :-) :-)

reklama
Nie wiem, jak to jest z tymi moimi cycuchami :wściekła/y: W nocy miałam wyciek z lewej piersi taki, że przesiąkło przez pieluchę (podłożyłam, bo chciałam, żeby cycuchy odpoczęły od stanika i wkładek), a jak małego przystawiłam, to mu było mało :confused: Więc dałam mu drugą pierś.. I dalej marudził :eek: Więc znów wróciłam do lewej.. Zjadł i teraz w końcu zasnął......

Idę, w tym czasie może coś wypompuję :baffled:

Do góry